Автор: radostinivov
Дата: 19-07-11 09:35
Ми, псевдо или не, според мен това, което се е показано на снимките не е нормално.Едно е да си направиш барбекю и да пийнеш една студена бира на някоя полянка в топлия юлски ден.Съвсем друго е да се къпеш във природна забележителност.А пък вече е крайно да си студиш биричката там.
Аз на Крушунските водопади ходих за първи път през пролетта и макар че имаше много хора, не видях никой да направи подобна глупост, освен едни господа с мургава кожа и съмнителен произход.Но за тях си знаем, че правилата не важат...Та ходете на това райско място, наслаждавайте се на красотата, която природата е сътворила, отпочинете си, послушайте как пада водата, пък за скарата и бирата има други места - полянките преди да преминете бариерата са идеални за това. :)
Лошо е обаче, че отново хората взеха да се делят на софианци и не-софианци.Много хора, живеещи в София, са просто провинциалисти с тамошно местожителство и е много смешно, когато и те започнат да убиждат на "селянин" . София, Търново, Враца, Перник, където и да е - навсякъде има интелигентни и глупави хора.Мисля, че вече трябва да се проумее това. (за протокола, не живея в София)
Айде весело от мен : )
|
|