Автор: thomas
Дата: 07-07-11 09:07
Albireo, по принцип отговаря, но не разбрах защо ти си мислиш, че в icn.bg ти излиза по-евтино!? ;-) Да сравним плана, който ти ползваш сега, с много по-евтиния план на hostso.com, който ти струва 60 долара (т.е. почти 82.80 лв.) годишно и ти предлага 900 гигабайта. Т.е. още тук американците са 30 ПЪТИ по-евтини. А вече за 96 долара (или дори по-малко, ако платиш наведнъж за 1 или 2 години), получаваш неограничено пространство, където сравнение наистина няма как да се направи, защото тук никой не ти предлага такова. Тук никой не предлага даже и 900 гига - максималното е 220, и то е много по-скъпо, отколкото hostso искат за 4 пъти повече. Това беше, което казах с по-малко думи първия път.
А вторият въпрос не беше към теб, но гледам, че и на него си отговорил. И той е - откъде знаем, че hostso няма да имат нещо против просто да качваш файлове, а не съдържание на сайтове? Иначе и аз съм 100% за - просто търся уловката, защото излиза прекалено изгодно - направо не виждам как им покрива дори и инвестирания хардуер, като знам колко повече от харддиск представлява един сървър в дейта център.
|
|