Автор: pumabg
Дата: 22-06-11 22:30
На пръсти се броят хората, които имат този обектив … За това се съмнявам, че и много биха писа ли …
Не съм кавгаджия, даже напротив! Но не мога да остана безразличен към такива твърдения :
-никога не обвинявам техниката за каквото и било...
Писна ми да чета дървени философи дето само теории някакви развиват! Да не говорим, че не са си направили елементарно труда да четат, поне какво хората питат …
И това не се отнася само за този тема!
Колега малакар, не те познавам , но поне според мен ти се заяде пръв и то съвсем не нужно …
Може би си се обидил за нещо, но аз така и не разбрах за какво …
Така или иначе обаче недей да лъжеш, защото аз не съм те обиждал на лични… Това че нямаш един читав кадър поне според мен не е обида а оценка …
И щом смяташ че проблема не е технически трябваше да ми кажеш къде аз греша … Ти разбира се не го направи просто защото сам не знаеш къде е проблема!
Много мразя когато някой се противопоставя на мнението на другият, но сам няма свое мнение…
Както и да е …за блокирането то ми е безразлично, както и ти!
А въпросът беше простичък, и той е нормално ли е автофокусен обектив с правилни настройки да прави кадри без фокус? Нека някой от вас пробва да направи такъв… Ако не потвърди фокусът апарата просто няма да му позволи …
Второто нещо, което не казах е че още във визьора виждам, че кадъра не е на фокус, но въпреки това обектива потвърждава и снима …
Има ли някакъв нов софт или чип за по старите AF-S обективи или да го нося в сервиз?
Разбира се бих могъл и аз някъде да греша, но ако е така нека някой сподели…
![[beer]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley20.gif)
|
|