Автор: ivan_varna
Дата: 05-05-11 00:30
Като казваше дядо ми като не помагаш поне недей пречи.
Асахи какъв ти е проблема? Я кажи ?
Кое не е плик? Кой каза че го искам без пари.
Един бял плик струва между 5 и 15 стотинки в зависимост от количеството и размера. Не всяка фирма предлага печат върху тях обаче. Въпроса ми беше кой и от къде е печатал подобно нещо и дали е доволен от качеството на печата. Не искам да направя поръчка на сляпо по куриер без да мога да видя мостра. За какви операции говориш ще кажеш совалка ще строя. Човек като няма какво да каже по добре да мълчи.
Ако има няколко варианта тогава ги сподели, за плик ли става въпрос, за това което се прорязва на шанца ли, цена за пълноцветен печат от 1 та страна от 2 те страни или нещо от тоя род. Ти сега какво искаш да ти кажа имам 2 лв имам 2000 лв. КАто имам право на избор, инфо и цени ще преценя кое ме устройва и колко пари мога да отделя. Става въпрос за лични нужди за това нямам бюджет като ми е кеф ще дам 100 лв като ми е кеф ще платя 500лв. Така по ясно ли е?
И като казах шанца, за шанцата ми иска 25 лв да ми я приготвят, не е болка за умиране, и не е толкова сложно някой да я направи специално, както казах не строя космически кораб. Приятелче поръча 2000 брошури гланциран двустратен пълноцветен печат на сгънато А 4 за 200 лв. така че не виждам какъв е проблема да се напечатат 50 хартиени плика. Или тези от 2 рият вид .
Човек да не попита нещо. АЗ не чух да отговори някой към когото да се отнасяше този въпрос. Нещ оот рода на " Да аз печатах еди какви си пликове еди къде си за еди колко си пари и да качеството беше хубаво..." Или "Има една фирма ето сайт качеството е задоволително, пусни запитване за бройката..."
Те заради такава политика тип "..Абе бегай от тука с тез малкото бройки, много печатници затвориха, както и рекламни агенции приключиха дейноста си! С такава политика не съм съгласен. ДА цената за 5 и 500 трябва да е различна, това е ясно, но да се връщат клиенти е недопустимо. Утре някое фото ще се обърне и ще каже "..оо за 2 снмики да пускам машината, забрави, минимум 50 снмики трябва да отпечатате при нас" ... ![[shtrak]](https://photo-forum.net/forum/smileys/shtrak.gif)
Публикацията е редактирана (05-05-11 00:32)
|
|