Автор: momche_s_vyobrajenie
Дата: 25-04-11 00:27
Ми не, причината е в мен. Немога да пътувам сам никъде. Депресирам се и ми е подтиснато, че немога да си говоря непрекъснато с някого. Разбирате ли аз съм от онзи тип хора които чувстват нужда и ПОТРЕБНОСТ, да разговарят с някого постоянно. Не съм самотен творец.НЕПОНАСЯМ САМОТАТА! Това ме убива и затваря. Мен забързания ритъм на живот, напрежението, динамиката, стреса, това ме вдъхновява и инспирира да творя. Наистина тогава се чувствам напълно жив и отворен, в кондиция, концентриран съм и действам сякаш на едно ново мн по-високо ниво ментално. Не случайно също и винаги си дигам нивото на АДРЕНАЛИН, ДОПАМИН, СЕРОТОНИН, ФЕНИЛАНИН, ЕНДОРФИН! Мозъка ми трябва да е доволен и задоволен,за да работи на по-бързи обороти. Просто съм такъв човек, има и такива хора. Немога да творя сам, немога да живея сам и чувствам потребност да общувам с някого непрекъснато. Можеби майка тереза неслучайное казала ,че общуването е основната потребност, а разберете аз съм толкова пристрастен към две неща - "музиката и общуването", че за мен те са необходими като въздуха за да съм в добра психическа форма.Постоянно трябва да ги приемам. Трябва да изливам информация, да обменям непрекъснато. Да приемам информация, да предавам непрекъснато.
Абе просто имам нужда от спътник. И е хубаво и той да е цъкачка, не случайно съм пуснал темата във фото форум, а не сайт за запознанства.
Не ме приемайте толкова несериозно
|
|