Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Фотография
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Благотворителна изложба- варна
Автор: classicphotographer   
Дата:   16-12-10 06:52

Имам честта да Ви поканя на скромната благотворителна изложба на клуб по фотография "Класик" .
Днес от 18.30 в комплекс Varna Towers , на ниво 2 .
Поздрави и ще Ви чакаме

Отговори на това съобщение
 Re: Благотворителна изложба- варна
Автор: harvester_vn   
Дата:   16-12-10 07:58

Изложбата е благотворителна в полза на..?

Автор: classicphotographer   
Дата:   16-12-10 08:03

съвместно с фондация Нашето бъдеще в България и протойерей Александър набираме средства за едно момче , което по вина на глупавите елтехници падна от 5-ти етаж , докато оправя климатика. По вина на техниците , защото по водосточната тръба тече 220в ток
Сега е наполовина инвалид и единствения начин да ходи отново е операция в Израел на стойност 40 000 Е

Публикацията е редактирана (16-12-10 08:03)

Дата:   16-12-10 08:18

Виж, извинявай, но всичко звучи твърде несериозно.

Първо, не даваш никаква информация в първия пост на темата. Едва след като те питат, казваш че ста въпрос за "едно момче"... име няма ли си това момче? Кога е станал инцидента? Къде? Какво точно се е случило и какви са нараняванията на момчето ? Правени ли са опити да бъде лекувано тук? Кой е казал, че "единствения начин да ходи отново е операция в Израел"?
Все неща, които трябва да са изяснени при организиране на някаква благотворителна инициатива.

Дата:   16-12-10 08:19

edit: Получи се дублиране на поста

Публикацията е редактирана (16-12-10 08:22)

Автор: zheleff   
Дата:   16-12-10 11:21

Извинявайте за въпроса, но не съм чувал нищо за този клуб по фотография "Класик", за разлика от фондацията. Нали тази фондация е онази, която ангажира малки и малко по-големи деца да продават картички по 2лв. в центъра на Варна? Ако това е агенцията си обяснявам и постната информация за целта на благотворителността. Ивайло Миланов - управителя на фондацията по мои спомени беше 20годишен младеж и от срещите ми с него не останах с впечатление да има ясна идея за благотворителността. Дано вече е нясно и съзнанието му е чисто и безкористно.

Автор: BirdOfPray   
Дата:   16-12-10 12:17

Ето това ми излиза в търсачката за фондация "Нашето бъдеще в България" [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Сами си направете сметка колко "благотворителна" е тази фондация. АМА те са си го написали хората в заглавието де - грижат се за личното си бъдеще в България - демек, подсигуряват си пари за харчене за в бъдеще.

Колкото и да ми е неловко, трябва да изразя съмнение, че има вероятност и аз да съм донякъде подсказал идея на тази псевдо - фондация да реши да прави "Благотворителна изложба". Говорил съм на няколко пъти, когато срещам на центъра тези младежи, които подават картички на всеки преминаващ и после търчат след него да му искат пари. И съм им казвал, че изобщо не вярвам дори и малък процент от тези пари които събират да отиват за благотворителност, а по скоро съм сигурен че това е тотална измама тяхното. Два-три пъти съм им казавал, че съм фотограф и като член на Кино-Фотоклуб Варна съм участвал в няколко благотворителни инициативи при които сме събирали хиляди левове от продажба на собствени фотографии, за които пари съм сигурен че са отишли точно при конкретно дете, на което са помогнали. И може би тази информация е достигнала до шефовете им, които са решили че и така може да припечелят добри пари - може да са решили да отидат на ексурзия примерно, или да събират пари за апартамент хората, и далаверата с картичките да не им носи достатъчно приходи.

П.П. Тук излиза някаква фейцбук група, от където се виждат някакви "документи" - решили да да показват, че от време навреме даряват някой леф - ей така колкото да може да се каже, че крадат всичко за себе си!

Публикацията е редактирана (16-12-10 12:24)

Автор: __SpOO__   
Дата:   16-12-10 12:23

Интересно.

Варненска фондация а прави дарения в...Русе?

Не мислех, че Русе е толкова малък град и пари дори нямат 200-300 лева да съберат [smilie8]

Във Варна всичките домове и децата нямат нужда от дарения, че тръгнали към Русе или?

Дата:   16-12-10 12:26

СТРАННО "редактиран" е линка посочен от мен по горе за фондация "Нашето бъдеще в България" - http://www.**********/advokat/viewtopic.php?f=2&p=2523

Сега в текста на поста ми има - http://www.**********/advokat/viewtopic.php?f=2&p=2523

ЧУДНО кой е сложил звездичките???

Дата:   16-12-10 12:28

Е - какво ... не може да се линква ли???

ДОБРЕ тогава ще копирам текста тук:

nezakonna deinost na fondaciq
by aleksandra » Fri Apr 10, 2009 12:52 pm

Преди месец и половина работех във фондация "Нашето бъдеще в България", която се занимаваше със събирането на средства за едно пет годишно момиченце, болно от тумор на костния мозък. Задълженията ми се състояха в това да продавам главно на центъра на Варна, картички на стойност 2лв. и квитанции на стойност 1лв. Работодателят ми ни даваше 40% от изработеното през деня ( някой дори и 50%), като останалата сума се предполагаше, че отива в сметката н а детето.
Имахме направени договори в които бе записано че аз и колегите ми нямаме никакво право за взимане от парите за продадените картички. Въпреки това ни беше казано, че държавата позволява да се взимат 40% от парите. От останалата част от парите, работодателя ми взимаше 15%, а секретарката 10/15% или поне така ни бе казано. В следствие разбрах, че бе похарчена голяма сума от събраните средства за сватбата му. Освен на центъра , жената на шефа ни работеше и на централната автогара на Варна, като средствата събрани там отиваха изцяло за семейството им. След месец работен там аз напуснах , след като и някой мои добри познати ми допълниха съмненията за незаконността на бизнеса. Пиша с надеждата, че ще обърнете внимание на този случай и може би някой ще се сети че трябва да се обърне внимание на проблема защото дори и полицаи са запознати с дейността на този човек но мерки не са взети. Ако се заинтересувате от случая със удоволствие ще ви разкажа всичко до най-малка подробност само държа анонимността ми на бъде запазена
НАДЯВАМ СЕ ДА МИ КАЖЕТЕ КЪМ КОГО ДА СЕ ОБЪРНА

П.П. А във линка горе ако се сложи filibe(точка)com на мястото на звездичките ще може да се види източника!

Публикацията е редактирана (16-12-10 12:34)

Дата:   16-12-10 12:29

Само админ/модератор може да редактира мнение във форума [smile]

Освен автора.

Дата:   16-12-10 12:31

Явно не е Администратор или модератор, а е някакъв Бот които заменя доменна със звездички

Дата:   16-12-10 12:33

Напълно възможно е домейна да е цензуриран от администраторите на форума и при изписването му форума автоматично да го замества със *** [smilie21]

Автор: navy   
Дата:   16-12-10 12:43

300 лева [smilie8]
тиа ибаат ли са [smilie7]

Автор: Nimi   
Дата:   16-12-10 13:09

Имат си и сайт http://fnbb.dir.bg

но се вдъхват доверие..

Дата:   16-12-10 13:46

Nimi, не си прав изобщо.
НЕ че не вдъхват доверие, ами точно обратното - вдъхват аболютно ЛИПСА НА ДОВЕРИЕ. Мошенници демек!

П.П. А изложбата организирана от classicphotographer може и да е хубава, и той да е с съвсем благороднипомисли, ама се е събрал с грешните хора!

Дата:   16-12-10 15:11

Абе какво да ви кажа. То май човека не е да се е събрал с лоши хора. Като гледам снимките в профила му модела много, ама много ми прилича на жена му на Миланов. Ама човек знае ли и аз мога да греша. Но аз да ви питам - някой чувал ли е за този клуб "Класик", то за фондацията се видя че има информация.

Дата:   16-12-10 15:22

Ами явно този човек дето е пуснал обявата го води и клуба. Беше пуснал преди време тук тема че ще води курс по Фотграфия за начинаещи - явно сега са спретнали изложба.

ТО и аз като му гледкам снимките в профила си правя разни изводи - ама те са по друга тема... несвързани със "благотворителност"

П.П. Лично аз горещо препоръчвам на хората от Варна да постят другата детска изложба днес.

Автор: alsash   
Дата:   16-12-10 15:24

....я изобщо да не се обаждам, че ще стане МАЗАНО...........[smilie9]

Дата:   16-12-10 15:28

ЩО бе Саше - ако имаш инфо, Сподели с нас.

П.П. Аз открих, че Класическия фотограф е и Собственик на сватбена агенция. Преди там имаше и линк към сайт - но се е усетил и го е забърсал.... че беше много показателен.

Лека-полека стигам до извода, че не е попаднал на грешните хора - ами май са се намерили точно лика-прилика.

Дата:   16-12-10 15:31

.........то само и инфо ми трябва...да не съм сляп!

Дата:   16-12-10 15:42

Аз пък ще отида Днес от 18.30 в комплекс Varna Towers , на ниво 2 - където и да е това нещо... и ще се опитам да се запозная с класическия Фотограф, с неговия Класически клуб, а също надявам се да срещна и представител на "фондация Нашето бъдеще в България" а също ако видя наоколо и протойерей Александър - ще го снимам...

Саше - ела и ти бре...!

Дата:   16-12-10 15:43

Мисля си дали пък на тази изложба някой няма да си разпознае собствена фотография. Щото то ако ще са снимки само автора,като гледам неговото умение, малко се съмнявам, че може да изкара нещо за изложба. Още повече да разчита и да продаде нещо. Абе странна работа.

Дата:   16-12-10 15:44

....не мога Слав....а бих искал!

Дата:   16-12-10 15:45

Малко ме съмнява да се появи отеца, ама пък виж се появил.

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Албум преди 6 часа
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг: