Автор: S.Lazarov
Дата: 10-10-10 19:36
Здравейте!
Казвам се Симеон Лазаров, на 20 години съм и съм студент в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Занимавам се активно с фотография, но чисто любителски, от шест години, като и в детските ми години, винаги ми е било интересно да наблюдавам, пък и да правя опити, в тази сфера. Пиша тази тема тук, защото искам да продължа да се занимавам с фотография и на едно друго ниво, така да се каже "по-професионално" и мисля, че именно на такова място ще мога да открия хора, които да ми помогнат в това отношение. Ще съм благодарен на всеки, който може да даде предложение за работа, било то като фотограф или пък някакъв вид помощник, защото мисля, че опитът е много важен и ще се радвам на всякаква възможност за работа, стаж и евентуална реализация.
Нямам някакво формално фотографско образование, посещавал съм един единствен фотографски курс и то най-вече заради практиките, работата с други хора и забавлението. За фотографията съм учил сам - чел съм различни теоритични книги, наблюдавал съм работи на професионални фотографи, опитвал съм сам различни техники на снимане и др.
Всеки, който има предложение или иска повече информация (снимки, конкурси, в които съм участвал, техника, с която снимам и тн.) може да се свърже с мен на e-mail: lazarov.simeon@gmail.com
P.S. Ако също така имате идеи къде може да работи един непрофесионалст, но въпреки това ентусиазиран, любител фотограф, може да споделите.
Благодаря предварително на всички отзовали се!
|
|