Автор: Mec
Дата: 02-10-10 18:26
navy написа:
Щото е селско
Да ремонтираш перални, да поправяш течове, да гледаш на боб... да, листчета по спирките...
Ама да снимаш голи мацки...
Гражданино navy,
прости ми тогава селяндурщината, ама на мен до като живеех в София, толкова много щастливи срещи с облечени мацки са ми са се случвали точно по спирките, че ако трябваше да се лиша от точно тези подаръци на съдбата, то тогава предпочитам цяла България да ми вика че съм селяндур но не се отказвам от магията на спирките. А четири от срещите по спирките са били с особена важност. Освен че мацките са били голи в кревата с краката нагоре и спецална устойчива алхимична обмяна на флуиди се е получавала. Последната от срещите беше фатална, сложи окончателен край на щастливата поредица. Хвана ме за носа мацката и ме заведе да се "бракуваме" бракосъчетавайки се.
Спирките са особено обществено място на което всички хора се чувстват спокойни и уверени. Особено жените на които им е скучно да чакат 20 минути, зяпат като не видяли къде кво пише. Като лепнеш едни свалени от интернет снимки на готини рускини по обявите и даже и бабите ще ги прочетат. Забележи че съм написал да сложи сайт с кратко име. От спирката та на сайту. И там вече става колкото си искаш гражданско. Сайта може да е за без пари, обявите почти за без пари и процеса може да продължава дълго време. Ще има да снима мацки, та ще му се строши затвора на фотоапарата.
А посочената спирка от мен е уникално място. Има изобилие от момичета дошли да учат в София чувствайки се без родителски контрол в големия град. Амбициозни млади и готови да експериментират. Самият тротоар на спирката се възприема почти като част от СУ-то (университета).
Кажи ти сега, как според тебе може да стане успешно без пари, да има богат избор от моделки и да си ги пробира кои му трябват ?
Научи ни нас селяндурите на граждански тарикатлъци!
|
|