Автор: olorin
Дата: 09-08-10 00:52
Ами, Канон, в интерес на истината, гледах няколко пъти снимките на Беларуса, който си ми постнал.
Ти явно обаче си пропуснал да видиш, че споменавам на две места, че трябва да е КОМПАКТНО. Не казвам, че си длъжен да изкълвеш темата на всеки аматьор тук , но поне като обвиняваш някой, виж дали не го обвиняваш в неща, за които хората си имат причина да си отстияват гл.точка, или още повече - в нещо, което самия ти правиш... Някак е глупаво да вдигаш пара, без повод...
Инак:
1. Фотоувеличителя БЕЛАРУС ми се стори голям /заедно с всички, които съм виждал на живо/, а на мен ми е необходима къса страна на съоръжението 15см, а вече си намерих кондензорни лещи - от проектор за диапозитиви. Т.е.
2. Остава ми само да фокусирам изображението на стената... Т.е. трябват ми единствено някакви параметри на обектив, който би могъл да направи необходимото....
П.С. Трябва да се направи тема, в която да няма тема, а всички, ей така - за разтуха - да си подхвърлят забележки, да се заяждат и да се поучават как се пише и как се чете.
Публикацията е редактирана (09-08-10 00:56)
|
|