Автор: ReDn3x
Дата: 24-05-10 00:43
Здравейте на всички. :)
Първо се извинявам, ако съм объркал раздела, но тука сметнах за добре да пусна темата, защото съм нов :)
Да речем че доста четох във форума и доста работи видях, но избор не успях да направя.
Доста от работите където ще ги напиша ги търсих в търсачката, но или не ги пиша като хората, или не ги намирам като конкретни отговори.
Искам фотоапарат, от рода на Canon 450d, 500d, Nikon d90.
Фотоапарата, ще бъде взет на лизинг, защото нямам възможността да го взема кеш.
Доста теми и ревюта изчеох и не знам какъв избор да направя, фотоапарата ще ми трябва за любителски снимки на малко по високо ниво. Като за начало нямам пари да купувам обективам, затова ще съм с стандартния, който е в комплекта (ако иматакъв).
От всичкото прочетено до мемента:
450d - хубави снимки, лошо видео (което не ми трябва, аз искам само снимки както казах вече) и друго не помня, какво четох за него.
500d - по нова версия повече mp, hd video (което не ми трябва), и пак хубави снимки, но по скъп от 450d
D90 - няма hd video, но пък има горе - долу хубави снимки (от ревютата сравнени помеждуси фотоапаратите на D90, най - малко ми харесаха. Все пак това си е лично мое мнение не искам да обиждам никой. А й обективите им били без моторчета ли, не знам - не разбирам)
Вчера и онзи ден снимах с Canon 350d и направо страшно много се изкефих. До сега съм разполагал само със съпонерки и мисля да мина на по - високо ниво за лични нужди, не за сток сайтове и тем подобни.
Имам и допълнителен въпрос: Възможно ли е да имам само 1 обектив, който да включва от макро до висок клас снимки (или най - добре 2 обектива в чантата да има.)
От цялата какафония кое мислите, че е най - добре? 450d? Пак казвам, че ще бъде за снимки не филми все пак си има камери за тази работа.
Страшно много благодаря на този, който се отзове на темата.
|
|