Автор: Mixmike
Дата: 14-05-10 15:45
Още на чернобялото забързано начало с тази мелодийка и ми се придрайфа.
Съжалявам.
До езици и бъркания добре че не стигнах, щото нямаше да се сдържа.
Мога да коментирам първите 10 секунди - отвратителни надписи лъхащи не на евтино, на евтинджос.
6 реда текст абсолютно различни като значение за филмчето - имена на филмови агенции, сватбени къщи и т.н. написани с абсолютно еднакъв шрифт и цвят и абсолютно еднакво развнопоставени с могъщото - "ПРЕДСТАВЯТ".
Това е нещо като да декламираш Ботев с монотонност на гласа на 60 годишна служителка на секс телефон.
П.П...Насилих се да изгледам и останалото. Ще го коментирам така:
Наскоро с мен се свързаха едни хора. Много ми харесали снимките от една сватба, където бях гост и щраках ей така за кеф и подарих снимките на младоженците.
Искали да снимам и на тяхни приятели сватбата.
Въпреки че смятам сватбарското снимане за много отговорна, а същевременно неблагодарна професия се съгласих...колеги на жената, приятни и интелигентни хора...що пък не.
Говорихме "какво и как" ще стане. Около 2 часа ангажимент, без реално да присъствам на пиянската част, малко пред съвета, около час в парка за нещо "по арт"(както се изразиха), и последно пред хотела с роднините преди да влезат да се забавляват.
Уговорих дори приятел да дойде и да бъде асистент с походното осветление (без реално да го включвам в офертата и без да вдигам цената), за да се получи наистина нещо интересно. Не само клиентите да са доволни, а и ние самите да се забавляваме с любимото си хоби.
Разбрахме се да снимам с твърди качествени стъкла, да не претупваме нещата, да се снима на RAW и т.н.(момичето беше наясно и каза че и тя се занимава, но е от важните гости на сватбата и няма как тя да снима) и колкото и малко снимки да се получат, поне да са качествени, премислени и запомнящи се.
Като им казах 150лв и ме погледнаха като пребозали![[smilie10]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smilie10.gif) ![[smilie10]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smilie10.gif)
И жената вече не поздравяват по коридора в работата.
Та...на такива клиенти - такива видеооператори и такъв резултат
|
|