Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Лек скеч клип
Автор: Miro__Slav   
Дата:   14-05-10 13:56

Едно леко скеч видео от мен. http://www.youtube.com/watch?v=EtRBNxas6B4

За съжаление много ми е необходим за клипа, кадър с давещ се фотограф или плуващата му раница с оборудването, ако е в Плевен и е на язовира в кайлъка още по добре. Ако някой има подобен кадър ще съм му много благодарен да го сподели [shtrak] , склонен съм при малкият ми бюдежет да дам 5 ка [beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Лек предсватбен скеч клип
Автор: saxon   
Дата:   14-05-10 14:37

Много впечатляващо няма що[smilie18] Особено със селското бъркане под полата и прегорялата физиономия в последния кадър[cool]

Публикацията е редактирана (14-05-10 14:40)

Автор: stardriver   
Дата:   14-05-10 15:11

[smilie23] езици, бъркания...

Автор: bozo   
Дата:   14-05-10 15:19

Много долнопробно...[smilie23] [smilie23]

Автор: pefoto01   
Дата:   14-05-10 15:20

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: Mixmike   
Дата:   14-05-10 15:45

Още на чернобялото забързано начало с тази мелодийка и ми се придрайфа.
Съжалявам.
До езици и бъркания добре че не стигнах, щото нямаше да се сдържа.
Мога да коментирам първите 10 секунди - отвратителни надписи лъхащи не на евтино, на евтинджос.
6 реда текст абсолютно различни като значение за филмчето - имена на филмови агенции, сватбени къщи и т.н. написани с абсолютно еднакъв шрифт и цвят и абсолютно еднакво развнопоставени с могъщото - "ПРЕДСТАВЯТ".
Това е нещо като да декламираш Ботев с монотонност на гласа на 60 годишна служителка на секс телефон.

П.П...Насилих се да изгледам и останалото. Ще го коментирам така:

Наскоро с мен се свързаха едни хора. Много ми харесали снимките от една сватба, където бях гост и щраках ей така за кеф и подарих снимките на младоженците.
Искали да снимам и на тяхни приятели сватбата.
Въпреки че смятам сватбарското снимане за много отговорна, а същевременно неблагодарна професия се съгласих...колеги на жената, приятни и интелигентни хора...що пък не.
Говорихме "какво и как" ще стане. Около 2 часа ангажимент, без реално да присъствам на пиянската част, малко пред съвета, около час в парка за нещо "по арт"(както се изразиха), и последно пред хотела с роднините преди да влезат да се забавляват.
Уговорих дори приятел да дойде и да бъде асистент с походното осветление (без реално да го включвам в офертата и без да вдигам цената), за да се получи наистина нещо интересно. Не само клиентите да са доволни, а и ние самите да се забавляваме с любимото си хоби.
Разбрахме се да снимам с твърди качествени стъкла, да не претупваме нещата, да се снима на RAW и т.н.(момичето беше наясно и каза че и тя се занимава, но е от важните гости на сватбата и няма как тя да снима) и колкото и малко снимки да се получат, поне да са качествени, премислени и запомнящи се.
Като им казах 150лв и ме погледнаха като пребозали[smilie10][smilie10][smilie10]
И жената вече не поздравяват по коридора в работата.
Та...на такива клиенти - такива видеооператори и такъв резултат[smilie5] [beer] [beer] [beer]

Дата:   14-05-10 15:50

bozo до скоро си мислих че си човек на изкуството [smilie18] , но първото впечателние винаги е погрешно. Пошло беше да кажеш на ГОГО от темата "Фотограф за сватба" че само командировъчните ти до Плевен са 200 лв. Но това е друга тема. Поне да имаше покритие само за командировъчните някак щях да го разбера [smilie18] [shtrak]

pefoto01 скеча е правен без уговорки какво да правят и сценарий, или по точно с непренудени кадри... разбира се за продължението много ми липсва,
плаващия фотограф или неговото оборудване а може би и гумите на джипа му [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Публикацията е редактирана (14-05-10 15:56)

Дата:   14-05-10 16:01

Miro__Slav,
Съжалявам, нямам спомен да те познавам...
Изказвам мнение като всички останали в този форум.

Автор: bpavlov   
Дата:   14-05-10 16:27

Това да не е въпросния Гого-Бис от съседената тема?

Автор: boni   
Дата:   14-05-10 16:52

Ето един кратък сватбен клип от мен - три песни на Синатра и малко снимки:)

http://belfo.photo-forum.net/svts/stklip.wmv

Публикацията е редактирана (14-05-10 16:53)

Дата:   14-05-10 17:05

Класика с емоция ! [smilie24]

Автор: Mixmike   
Дата:   14-05-10 17:06

Бони, на умряло куче - нож вади [smilie5] [beer]

Дата:   14-05-10 17:20

to boni Хубави снимки Бони [smilie24] с право се говори, че сред едни от най - добрите фотографи тук ... При цялото ми уважение към теб и работата ти само ще допълня, че ако вкараш в тях малко движение ще стане клипа уникален. Не говоря за видео а за движение на снимките не споменавам тразишан (преход) и ефекти "понятие познато само за само за големи сватбени професиналисти" [smilie18] а движение... Опитай с тази програмка Imaginate ако имаш желание да експериментираш [smilie3] [smilie24] [beer]
Ако пък ти се хареса смени я с АЕ [smilie3]

Публикацията е редактирана (14-05-10 17:54)

Автор: novi4ok   
Дата:   14-05-10 18:58

Miro__Slav [smilie10] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Замълчи моля те, че ако клипът ти е просто глупав и грозен - това е нищо, но ако правиш подобни изказвания вече си за дюдюкане и присмех... Акъл давай когато си изградиш някакъв вкус.[smilie23]

Автор: Apostol.Hristosov   
Дата:   14-05-10 19:04

https://photo-forum.net/joro/emoticons/1087.gif

Автор: DeyanStefanov   
Дата:   14-05-10 19:08

брех чак се скандализирах. бони се опита тактично да ти затвори устата ама не...

[smilie23]

Re: Лек скеч клип
Автор: jivkojj   
Дата:   14-05-10 21:37

Това за клипчетата е добро хрумване, но тука на мен ми бяга идеята.

Смятам, че по-малко брутално (да не казвам просташко), но пак снандализиращо щеше да се получи, ако вместо да бъркат дълбоко под полата на булката, беше я снимал по бельо. [smilie3]

Дата:   14-05-10 23:29

jivkojj о идеята е вече стара може да я погледнеш тук http://www.youtube.com/watch?v=OrFMYW2q4A8
Интерсно е обаче, че не правите разлика от скеч и сватбен клип [smilie8] както и от видео и фотография [smilie8] а и големи пуритани се изказаха [smilie18] вероятно когато снимат голо тяло жумът [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: saxon   
Дата:   15-05-10 09:01

То не е въпросът в голото тяло, а в естетиката и визуалната култура, ама нейсе.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »