Автор: kaic
Дата: 27-02-10 18:20
Здравей "energy1 ", чета първия ти пост и все едно виждам себе си. Ще се опитам да помогна нагледно. Ти тестове явно си чел, чел, че чак си се объркал от четене. Тука гледам по горе пак предлагат тестове от специалисти, но аз ще ти предложа да разгледаш ето този линк на който има снимки от Nikon D5000 в ръцете на човек с твоето описание по горе. /дано не те обиждам/
Снимките са в малък размер, но всяка от тях мога да ти изпратя в пълен формат за да я 'разчепкаш" както си искаш. Не съм трил нито една, така както ги виждаш и лоши и размазани и всякакви, такива каквито навярно ще правиш и ти или поне такива ще излизат от апарата, без пособработка и фотошоп.
Гледай цветове, доф, шум... снимките са едно към едно от апарата.
Толкова от мен, дано ти бъда от полза.
Добре ще е някой с другите модели да покаже и той необработвани снимки за да се ориентираш.
Заключение: Nikon D5000 никак не е лош апарат/за моите нужди е повече от прекрасен, аз него не мога да натоваря с всичките му възможности, камо ли по добър/ и незабравяй, въртящия дисплей в репортаж, /над главите на другите/ и макро/за да не лягаш на земята и жената да смърди после, че трябва да пере окаляните дрехи/ си е незаменима екстра. Видеото също е добра екстра, ползва се да знаеш колкото и да ти говорят, че за видео трябва да си купиш камера.
Поздрави и успех в избора!
Публикацията е редактирана (27-02-10 18:22)
|
|