Автор: morkovica
Дата: 29-01-10 20:51
Здравейте, искам да споделя със всички неприятното си изживяване при ползване на сервизни услеги и то с оторизиран сервиз на Фуджифилм.
Имам фотоапарат Finepix S5700 от две години. Баш сега на нова година установих, че има проблем със светкавицата. Дори и да е задедена да светне, капака от горе не се вдига достатъчно, за да се активира. Занесох го на Витошка, където се намира един от магазините на Фуджифилм. Казаха ми, че проблема е решим - механизма на светкавицата е повреден. Дажи влязох в гаранционния период. Днес си взимам фотоапарата и какво да видя: светкавицата работи. Чудесно! Да, ама не. Сменям аз режима - ауто,въртя аз копчета към следващия режим - пак ауто. И така всъщност от 11 режима написани на копчето, на дисплея излиза само ауто. Явно на апарата не са му пипали само механизма на светкавицата, но и нещо друго. Веднага се обадихме в магазина на ул. Стара планина, над който всъщност се намира и сервиза. От там ни казаха да говорим с Любка Георгиева, която е на работа от 9 до 17 часа само в делниците. Възнамерявам да отида още утре в сервиза и да го дам отново за ремонт. Някой може ли даде съвет или полезна информация, какво точно са му правили на апарата, че сега пак се налага да ходя по мъките.
|
|