Автор: aelita
Дата: 15-12-09 18:30
Хората, родени с увреждания, се научават да живеят с ограниченията си... Така сме и всички ние... Обичам музиката, бих искала да пея като славей, но се примирявам с това, че Господ не ми е дал гласа на Сюзън Бойл примерно...
Или пък повечето от нас не са гениални математици... но се научават да живеят и без тази способност...
Не си мислете, че хората с увреждания са непременно нещастни. Ние да не би да сме постоянно щастливи? Както и при нас, така и при тях, се редуват моменти на щастие, мъка, радост, съжаление... има пълна палитра...
Все пак, нека, доколкото зависи от нас, да им дадем повече моменти на щастие, както и да не ги наскърбяваме...
Дъщеря ми обича да гледа снимки, включително и да ги разглежда, докато са още в самия фотоапарат. Тя отдавна иска и да снима, но аз не й разрешавам засега, все ме е страх да не повреди обектива, все пак е на 5 години и има време по-нататък да се научи. Кой знае, някой ден и тя може да стане член на фото-форум :-)
Alexia, надявам се, че снимките ти са зарадвали онова дете. Така му помагаш да види света и себе си отстрани :-)
|
|