Автор: Jankoff
Дата: 26-11-09 10:41
Не разбирам защо, след като дамата ПЕРФЕКТНО се е насочила към Panasonic FZ28/FZ38, се мъчите да я отклоните от правия път. Това е направо некоректно.
Във фотографската общност няма никакъв спор по този въпрос. Чисто и просто Panasonic FZ28/FZ38 е не просто най-добрата суперзум сапунерка! Това е прекрасен апарат, който както с оптиката си (легендарната Leica), така и с ред други неща издухва абсолютно цялата конкуренция. Да, има по-добра сапунерка за лоши светлинни условия, и това отново е Панасоник - LX3. Но тук ясно се говори за едно цялостно изключително практично решение.
nennya, купувайте смело Panasonic FZ28/FZ38 - и ще останете доволна.
Аз имам вече 5 години древния Panasonic FZ5, и нищо и по никакъв начин не може да ме раздели с него. Нося го навсякъде и снимам с него - заедно с два Olympus E-520, на единия от които е 12-60, а на другия 70-300. Сигурно разбирате за какво говоря. Опитът ми с други сапунерки е немалък, като заявявам категорично, че серията FZ на Панасоник категорично отвява суперзум Каноните. Имам голям опит както с Canon S3 IS, така и с последния - Canon SX1. SX1 е страхотен като видеокамера, но като фотоапарат яко диша праха на Панасониците FZ.
Panasonic FZ28/FZ38! Да! Да! Да!
|
|