Автор: Sumuelll
Дата: 26-11-09 16:32
Това може да се види по туристически дестинации където за туриста услугата е със сравнително разумна цена, а за фотографския екип е добра печалба след изплащането на наем, консумативи, заплати и т.н. Позната преди 2 години се върна от Тайван. Разказа ми, че в един търговски център видяла следното: студио на площ от типа на 150-200м2 с гримьор, фризьор, няколко фотографа и асистенти. МНОГО аксесоари, вентилатори, димни машини, шумна дискотечна музика и всичко което е потребно минаващите клиенти да се навият да си направят 'фешън' студийна сесия. Наистина чакали на опашка и там.
Това е което преди две години ми запали 'фитила' и месеци след това стартирах 'проекта' си. Гледах доста немски, английски, канадски и американски колеги как предлагаха продукта /наблюденията са ми само от саитове и разкази на очевидци/. Възможност е наемането на грим и прическа. Единици са тези които го предлагат в пакета. В Бургас грим и прическа на средно ниво са минимум 100лв. Отбиването на номера никога не ми е било приоритет в работата, но не съм се сетил вариант в който да го поместя в разумна цена, защото цялата ми работа не е съсредоточена около това да работя на разумни и достъпни цени. Ценя труда си и работата си като цяло, но съм стъпил на земята и не мисля че ако продукта който обсъждаме тук на този етап /под формата на подарък/ може да прехвърля 100лв.
Публикацията е редактирана (26-11-09 16:34)
|
|