Автор: vlex
Дата: 18-09-09 09:29
http://forum.ecoustics.com/bbs/messages/34579/122868.html
Ето да почетеш малко преди да споменаваш ОГРООООМНАТА разлика. Всичко е специфично и това, че при теб е дало не означава, че дава навсякъде. Така че молим, не генерализирай, става ли? Да не говорим, че обикновено dvi входът подържа много по-нисък фреймрейт от аналоговия, ма тва са глупости на фона на огроооомната разлика, нали?
Щом и hd ready те устройва, значи всичко е ок. .28мм за пиксел е супер. Колкото до LG - чувам различни неща от различни хора. До офиса имаме мултирама и понеже се въртя чат пат там и познавам момчето - каза, че не бил много доволен самият той. Иначе по форуми чета че са стабилни, така че съм със смесени чувства. Най-добре обаче ти препоръчвам ако мониторът няма 0 пикселова гаранция - да вземеш мостра. Така той ще е грял 100-200 часа минимум и ще си сто процента убеден, че мониторът е читав и няма да прави мизерии. Аз взех нов от кашона, но аз си изпросих 0 пикселова гаранция, така че ми е простено Иначе 300 кинта е ок, може би можеш да минеш и по-тънко с разни ейсъри BH2240 и нещо си беше хубав и стабилен и беше пак някъде там ако не се лъжа. Най-добре каквото и да купуваш не го купувай от картинка, ами иди и си го виж на място
Поздрави,
Влад
ecobo: Прав си за тн матриците, но човекът доколкото виждам зяпа монитори около 300 кинта - какви са тия макове, какви са тия некове . Иначе си прав - ако имаш възможност - ips, mva, pva - кво да е само не tft active matrix май се водеха tn-ките
Публикацията е редактирана (18-09-09 09:32)
|
|