Автор: Coincidentia
Дата: 08-09-09 23:30
Да де, първо ми е на мен, защото първо го гледах него, а и е най-горе в списъка - което по-скоро е защото е последно по време, разбира се
Та понеже гледах първо дъблинските хора със 7д и толкова ме шашна, че като видях после софийското ми се стори доста по-малко добро... не знам, не разбирам от техника и не мога да кажа дали 5д диша прахта на 7д, мога да кажа само това, което виждам - дъблинското е с дяволски добро качество!
А и иначе цялостно и като атмосфера (за което несъмнено и песничката има вина), но и като хора дъблинското ме грабна тотално, някак ми е по-близко и приятно, вероятно и заради начина, по който се чувствам сега в Гент – едно прелестно място с прекрасни хора!
Има нещо, което се чувства във въздуха - тук хората не се затварят в черупките си, а някак се отдават на живота, сливат се, отпускат се, стават част от случващото се на улицата и всичко това по един много приятелски, позитивен, приятен, добър начин.
Всичко това вероятно се изписва и на лицата им и затова направо лъха на освободеност, на хубавост, на готинкост, на радост от живота, на... щастие!
|
|