Автор: mondragon
Дата: 20-08-09 12:12
Екобо, точно заради такива дето ще отидат ще разпънат статива, ще сложат Цайс, Майс и т.н. и ще ми правят АРТ е забранено да се снима. Там се снима репортажно, без да притесняваш хората, а артът сам си става, щото на където и да се обърнеш има по нещо красиво...хората, които организират това, са много добре запознати с нещата, били са в чужбина на подобни мероприятия и не случайно забраняват снимките от всеки. Нали се сещаш какво ще стане ако 100 човека извадят телефони, сапунерки и почнат да щракат на ляво и на дясно. А и какви автентични снимки ще станат като всички държат в ръце "модерна" техника. Идеята е да се почувстваш като в миналото, да усетиш атмосферата на тогавашното време, а не сульо и пульо да щракат със сапунерки.
Хората са снимани на платно за спомен, защото няма, кой да обикаля и да ги снима където им хареса, това не е концерт по желание. Аз бях миналата година там. Имам чудесни кадри, уловил съм много добри моменти, но не съм се набивал на очи с Цайсове, Пентакони и Хаселблади. Организаторите са много разбрани хора, но с този ви начин на мислене (Екобо, Фове, Сеизмор, Дигитал габ и други) никога няма да снимате там, а и не само там. В крайна сметка никой не е длъжен да ви пуска да снимате, нали?
Не искам да те обидя Екобо, но като видях коментарите на Фове, Сеизмор и Дигитал габ не се стърпях.
Успех на всички и не започвайте със заяжданиците, няма да ви отговарям!
|
|