Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Абсолютно нормално и очаквано е това, няма друга про камера в момента с тези характерстики и няма друга про камера излезла през последната 1 година...
Догодина ще е Канон с 1Дс мк4, след това ще е новия Никон, това е ясно...
интересно е че след обективите липсват Канон и Никон и няма storage устройство?
И аз съм метнал очо на едно от нещата в таз класация (Sigma 24-70/2.8 HSM), но да видим кога ще ме огрее (ще си намеря кой да ми донесе) на някаква по-сносна цена като за бели хора, а не като българската, че нещо не ме кефи да давам 50% отгоре.
@джъмбо, ясно е туй - причините ги знаем, а и за цени винаги могат да се намерят, но за съжаление не искам аз да съм потърпевш и да давам с 50% отгоре. Сори и за бюджетния недостиг и за несъбраните ДДС (20%) и мита (доколкото гледах е 6.7% за таквиз обективи) и за неосъществената доставка (до 50 лв. за единична бройка) и т.н. Но да оставим тоз офтопик... сори отново.
@отворения, имам си филтър на 82 мм - и сега имам подобна Сигма, но дърт модел. Но таз новата е доста по-добра... но пък и затова не бързам за никъде.
@пд, голям праз кой какво бил сложил в някаква класация. То ака човек не може сам да си направи изводите и разчита на таквиз класации... ехеее. А и Д90 е модел от 2008 и може изобщо да не е "играл" (не съм гледал подробности и кои са били другете претенденти).