Автор: pablo3
Дата: 16-08-09 11:32
Здравейте,
Искам да споделя с Вас моите идеи и концепции в областта на дизайна и някои неща в сферата на изкуството - www.pavel3.deviantart.com/gallery/. Подготвям още интересни разботки, но съм малко предпазлив дали да ги излагам, защото много крадлив народ се е навъдил, който не уважава труда и авторско право, но няма как трябва да се рискува. Все пак трябва да ме оценявате ВИЕ, като хора занимаващи си с фотография усещате нещата в пространството и улавяте състоянието на формата. За мен е много важно да го споделя с колеги от други визуални изкуства, макар аз да спадам повече към по-пластичните, функционални и занаятчийски узкуства. Непрестанно споделям и показвам идеите и творенията си и независимо от това дали са професионалисти, клиенти или обикновенни потребители, които просто гледат, а аз уважавам всяко едно мнение. Занимавам се с продуктов дизайн от време на време, което все пак е основа на професията ми. Скулптурани модели и образи на фантастична, комикс и филмова тематика са ми едно ново занимание, с което мога да покажа способностите си в моделирането и скулптурата. Изработката на детайли и промишлени изделия го правя, първо защото мога и второ, защото падат пари :). Екстравагантни отливки и фигури е много общо казано, но общо взето е в моята област на способности .. Аеродинамични части за мотоциклети, автомобилии или водни превозни средства, са по-комерсиалната част от моя живот . Седалки, стъкломатови мебели, малки обекти, прототипи, макети, скулптури , калъпи и отливки, и т.н. , а и още много неща в сферата на дизайна, моделирането и продуктите го правя, защото има какво още да се предложи като услуги на пазара. Надявам се да задоволя вкуса Ви на творци и най-вече на хора с различни предпочитания и наклонности в сферата на дизайна и изкуството. Единственото, което мога да кажа, че се старая да се развивам непрестанно в различни насоки - моделиране, разработка на прототипи и изделия, продуктов дизайн, екстравагатни разработки, изделия и подобни неща.
С Уважение:
дизайнер Павел Влахов
уеб галерия: www.pavel3.deviantart.com
|
|