Автор: Safira
Дата: 23-06-09 00:36
Ах...
Виж сега, не го знам тоя фотограф какъв е, обаче...
Ти отиваш някъде и питаш дали няма нужда от помощник. Той ти дава задача, за да види на кое дередже си, нормално е! Ти какво очакваш?!
Плюс това, при такъв въпрос от твоя страна се подразбира, че все нещо си направила, за да имаш някакво ниво. Коя е програмата впрочем? Ти на кои си работила? Каза ли му, че предпочиташ друга?
Относно снимките ти... ами няма да коментирам. Ще ти призная, че аз не мога да кажа много добро. Всеки се учи разбира се, всеки почва от някъде. Снимките ти са хубави с това, че си се старала и си искала да кажеш нещо с тях, но... Не трябва да си толкова чувствителна към критика обаче. Имаш нужда от МНОГО такава. Освен това, след като показваш, ТРЯБВА да търпиш критика.
Естествено, че ще ти покаже върху някоя твоя снимка какво-що. Та нима не си отишла при него да те учи?
Какво трябва да означава "лисчета"?
Относно идеите...
Седни и чети. Гледай много снимки. Гледай снимката и чети кое как и защо се прави. Отвори чужди сайтове и гледай снимки! Вземи си едно апаратче (вече има всякакви, както и супер евтини) и снимай. Учи се да композираш, да подбираш, да търсиш уникалното дори в най-простичкия момент. Не си мисли, че някой трябва да сяда и да те учи. Като не ти харесва този човек, отваряш си нета, инфо бол, четеш, опитваш, после пак, пак, пак и докато стане.
Не искам да те обиждам, но ще ти кажа, че поста ти е пълна катастрофа. Даже е труден и неприятен за четене...
ПП.
Нищо в мнението ми не е заяждане.
|
|