Автор: Jabasan
Дата: 23-06-09 00:42
Далеч съм от мисълта,че всички снимки на кучето ми са добри.Повечето съм направил от една страна за да трупам някакъв опит в най-различни ситуации.От друга страна аз съм луд фен на четириногите и не само на тях и снимай ки ги си доставям исключително удоволствие и релакс.Искам да ти споделя,че от другите 3-4000 снимки на застреляното ми куче/едно невероятно същество и приятел/,няма да изстрия нито една.Дори и най-размазаната и лоша снимка,или както ти се изразяваш"боза",ми дава нещо което никоя от вашите"супер кадри" не може.Връща ми спомените и щастливите мигове с моя приятел.Аз за това съм ги и правил,за лична консумация,а не за да "заливам" форума.Нямам претенции за добър фотограф,но понеже"щракам без да мисля"кой от вас специалисти е може да се похвали че е запечатил подобен момент-Кучето си лежи на фотьойла и не мърда,защото бременната котка ражда котетата си върху тялото му???Явно от цялия апартамент там се е чувствала най-сигурна.Та така по въпроса за бозата,която м-у другото много обичам да пия.След бирата разбира се.Ха наздраве!!!
|
|