Автор: Alex-dan
Дата: 22-05-09 13:36
>>>
а:"Някой хора се вземат твърде на сериозно" отново не си прав ни най-малко братле
Изобщо не ме познаваш за да твърдиш подобно нещо
А относно това:"Просто взе да ми писва от простотии и съм на косъм да не стъпна повече тук" ами сори ама ми звучи като:"моля ви помотнете ми да не го правя,натрийте носа на автора"
Не, просто не си първия, обаче със сигурнст си най-наглия, дето от един коментар скача с един куп глупости . Има и др. още по-дребнави случаи, обаче на ЛС, с изписани цели фермани ама не ми се коментират. Ти тактично пропусна онези части, в анализа си, които не ти оттърват, те хората не са будали да преценят за какво става въпрос. Въпроса е принципен, ако мислиш че това е най-правилния начин просто да поискаш от някой коментар, ок! И ПРЕДИ ПОСЛЕДНОТО ДЕТО СИ ПИСАЛ НЯМА НИЩО ДРУГО! Просто си добавих втория коментар под снимката... Не стига, че ти обърнах достатъчно внимание да направя всичко, което поиска, а накрая ме засипа пак с глупости, че аз съм се сърдел накрая за нещо едва ли не и какво дете съм бил... ТОВА Е НАГЛО! И стига сме скапвали темата на човека, мисля, че няма какво повече да се каже по въпроса...
Публикацията е редактирана (22-05-09 14:18)
|
|