Автор: kaic
Дата: 08-05-09 23:15
shama, не ми е работа да се меся, но според теб би трябвало когато си купувам кола от магазина, продавача да ме пита до къде ще пътувам, колко хора ще возя и тогава да ми предложи цена според това за какво ще ползвам покупката си. Ако ще пътувам София - Варна цената една, ако бръмча само градско-жената по ниска. Неуместно и смешно ми е някак си.
Клиента иска заснимане на помещение, пита колко ще струва, фотографа смята колко време отделя за заснимане и обработка, предлага цена съгласяват се с цената и става разплащане. Щом клиента си плати би трябвало да може да си ползва снимките където и за каквото си поиска. Ако иска ще си направи билборд и не е длъжен да доплаща на фотографа, щото предстви се, че е казал че ги иска за витрина и плати солено, но нещо не му провървява и вместо на витрината ги сложи в семейния си албум-какво правим тогава, ще трябва ли фотографа да връща пари, щото видите ли няма да има приложение фотографията а?
Навярно ще ме изядат с парцалите гурутата тук, но не бива да гледаме само от нашата камбанария, клиента си е клиент навсякъде и не бива да бъде изнудван. Всяка стока си има цена и тя е такава когато се срещнат и съпаднат интересите на продавач и купувач. Няма ли го това, няма и сделка.
Да ме извинява автора.
|
|