Автор: ivodam
Дата: 08-04-09 12:22
navy: Едва ли има човек във форума, който повече от тебе да се е заяждал с мен, с мои изказвания и мои снимки, ама ако наистина си решил да се държиш вече прилично и да не ме нападаш, нямаш проблем от моя страна, а можеш само да имаш полза. Като те познавам обаче, не вярвам дълго да издържиш, ще видим .
Сега по темата - големите телеобективи са си нещо много по-отделно и различно, начинът на работа с тях е много специфичен и наистина, даже от добри чувства, човек, който не е хващал такова нещо, би било по-редно да се въздържа от изказвания по темата. Защото нещата просто са много много различни. Още повече пък ако само преди няколко дена тоя човек е написал в друга тема:
Ъъъъъъъ... много гадно това боке бе!
Със сигма ли снимаш - очевидно имайки предвид точно телеобектив Сигма, щото е ясно, че пилета се снимат с телеобектив. Става доста абсурдно отстрани, просто като се понесеш и не се усещаш, това исках да ти намекна, малко да се спреш, а не е ставало дума изобщо за заяждане. Не мисля, че е заяждане ако някой ти посочи, че не си логичен и последователен, а си противоречиш и с това нищо не допринасяш и за името и авторитета на Сигма, която е една наистина много симпатична фирма и много ми харесва как се развива, и не само в посоката на телеобективите.
Публикацията е редактирана (08-04-09 12:25)
|
|