Автор: kvakioh
Дата: 17-09-13 11:45
Никой нищо не отсича, просто виждам как процедират хората в най-лесните и чести случаи- не им се занимава с разни преходи, стари обективи и т.н. Това е чиста проба ентусиазъм.
Като за начало е достатъчен 50/1.8, аз лично съм винаги бил на мнението, че повечко обективи не вредят. Но не знаем точни финансови възможности, желания на автора на темата, дали жена му и той са имали досег с ръчнофокусни обективи, дали утре ще вали, дали някой не е станал кисел накриво да почне да обижда...дали аз съм българин, колко сме българи и т.н. Ето това е енциклопедичната циклофрения и приемане на написаното като чиста проба изхвърляне и т.н.
Най-малкото, че в поне 5 топ ревюта слагат 50/1.8 на първо място е някакъв показател за първосигнално да се напише този обектив като първи. Както при големите апарати, примерно Никон, кроп апарат пишат 35/1.8, после 50/1.8 или 1.4 и после 85/1.8...Чак тогава изникват мнения за 105/2, 135/2 и т.н...Отново си говорим както винаги и САМО за ПАРИ, те се хващат, че някой написал нещо си и циклят. Смисъл никакъв, вече има тема за хейт, омрази и т.н.
И 50/1.0 Canon с преходник за Некс за 4000 долара също става за портрет! Отличник е!
Публикацията е редактирана (17-09-13 11:59)
|
|