Топ снимки с Canon

12.03.2021 y.
Топ снимки с Canon

Здравейте Форумци,

С Canon България стартираме нова инициатива от този месец свързана с месечните ни Топ 50 класации. По-надолу е описана подробно механиката.

Снимките от месечните ни Топ 50 класации, направени с Canon, ще бъдат маркирани с логото на Canon и публикувани в отделна статия тук на сайта. От своя страна Canon ще подновят публикуването им в своята фейсбук страница, с имената на фотографа и линк към профила му тук на сайта. Това разбира се ще е след дадено съгласие от страна на автора.

Както знаете ние също споделяме снимки от месечните галерии в нашите профили във фейсбук и инстаграм - снимките с Canon също ще можете да ги намерите там.

Снимките от актуалната месечна класация, заснети с камери EOS R (R, RP, R6, R5), ще отпечатим на фотографски принтер Canon в размер А3+ и ще изпратим на авторите им като подарък. Ние ще се свържем с вас, за да уточним изпращането и получаването на фотографиите, но разбира се, вие първо трябва да изпратите файлове с принт качество.

Снимайте, качвайте снимки на сайта и си спечелете принт на най-добрите свои фотографии!

Малко повече за EOS R

Системата EOS R разполага с набор от 17 RF обектива, а чрез адаптер, работи перфектно и с почти всички EF, EF-S и Cinema EF обективи. EOS R е разработена на основата на революционен байонет за обективи, предлагащ повече творчески възможности и още по-динамични начини за улавяне на всеки един момент. С Dual Pixel CMOS AF системата предлага  автофокус  за 0,05 секунди и заснемане с висока резолюция. Реализирайте повече творчески възможности с невероятни детайли и острота. 

 

Calibration scale

Do you see all degrees clearly? If not, calibrate your monitor.