26
October
2022

MadePro Connect - Wedding Edition

MadePro Connect - Wedding Edition

MadePro.bg представя новото ежегодно събитие MadePro Connect. Първото му издание е MADEPRO CONNECT - Wedding Edition на 26ти октомври в Интерпрет, София.

Какво е Connect - място за срещи с фотографи и видеографи, които снимат в един и същ жанр, имат еднакви проблеми, интереси и мечти. На сцената ще застават ярки имена от България и света. Но тя е само условна, защото сцената е от всички нас. Connect има за цел да скъси дистанцията и да махне бариерите. Възможност да градим и работим заедно в любимия си фотографски бранш. Ежегодно през есента събитието ще бъде в София и всяко издание ще има конкретен фокус. Тази година е първото с фокус - сватбена фотография и видеография на 26 октомври (сряда) в Интерпред, София.

За кого е Connect - за теб, за мен, за нас. За прохождащия сред нас или за този, който иска да навлезе в нова фотографска посока. За този, който е отдавна на пазара и иска глътка свеж въздух, вдъхновение. За този с многото опит, изложби и награди, който иска да да остави следа и да сподели опит... Като всяко събитие на MadePro и на Connect ще бъдем заедно любител и професионалист, ще учим и обменяме опит, надграждаме и изграждаме бизнес, творим и създаваме фотография.

Защо да бъда на Connect - ако сега искаш да започнеш нова стъпка във фотографията, да навлезеш във видеографията или да надградиш знания, контакти и умения в своя бранш, то Connect е за теб. Ако търсиш свежо вдъхновение след един натоварен сезон, шанс да споделиш с колеги и приятели трудности и успехи, Connect те очаква с невероятна селекция от шест изключителни лектори и цели два страхотни уъркшопа. Ако фотографията за теб е хоби, но те вдъхновяват таланта, уменията и изображенията на нашите автори, не се колебай заповядай и се потопи в техния свят. Винаги има какво да научим един от друг и винаги можем да поговорим за тайните на добрата фотография.


Лектори на MadePro Connect – Wedding Edition са световни имена доказали се в сватбената фотография и видеогрефия и снимането на двойки:

Rocio Vega  - Испания 
Миряна Сливенска – България
Victor Lax - Испания
Elza Oberholzer - Швейцария
Pablo Laguia - Испания
Ivan Troyanovski – Русия

Повече за събитието, лекторите и закупуване на билет тук.

 

Calibration scale

Do you see all degrees clearly? If not, calibrate your monitor.