22
August
2020

Мастър клас - Постановъчна фотография с Деян Романов

Мастър клас - Постановъчна фотография с Деян Романов

Studio-café и  Деян Романов - didkich ви приветстват на Мастър клас - Постановъчна фотография.
Той ще ви разкаже за своя път като фотограф и ще научите много нови ценни фотографски съвети относно постановъчната фотография. Авторът ще ни покаже магическият процес на сътворяване на кадрите му,  които редица от тях са участвали в престижни конкурси, сайтове от световно ниво. 

Авторът споделя  старанието си да бъде разпознаваем със своите кадри:
"Едно от нещата в моята същност е, че аз страня от болшинството или модните течения, не само във фотографията, но и в живота. Така започнах да градя своя стил на снимане,  без логото в кадрите и без „photography“ в името. А с правилната камера в ръце, с хубав монитор и многото си свободно време,  аз снимах и обработвах, докато не получа това, което търсех - а то беше да изразя себе си по начин различен от останалите и все пак да бъда разбран от хората и да вдъхновя някои от тях."

И нещо повече за вдъхновението:
"Вдъхновение не губя, мотивация обаче да. На всеки се случва да се изчерпа, така да се каже. Правя си периоди на почивка, без снимане и обработване, събирам нови идеи,зареждам се с нова енергия и когато усетя, че дойде моментът, ги изливам, като реализирам нещо ново."

Мастър клас - Постановъчна фотография с Деян Романов ще се проведе в Studio-café (гр. Пловдив)
22 август от 19:00 ч.

Заповядайте!

Фейсбук събитието можете да разгледате тук.

Повече за творчеството на автора можете да видите тук.
 

 

Calibration scale

Do you see all degrees clearly? If not, calibrate your monitor.