Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви
  • Фотопленер 'Виапонтика - Вечният път на птиците' Поморие 4-7 май 2017 г.


     

    ТЕМА И ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ:

    Фотопленера ще бъде проведен на територията на град Поморие и град Бургас и ще обхване едни от най-богатите на мигриращи и гнездящи птици в България региони - Поморийско и Атанасовско езеро. Там също се намира и природозащитен център "Пода" и посетителски център "Поморийско езеро", където ще се проведат беседи, фотография и наблюдения на мигриращите и гнездящи птици. Това приключение ще е незабравимо за всеки любител на фотографията на диви животни и по-конкретно птици. Местообитанията предлагат и добри възможности за пейзажна фотография. Решихме събитието да се проведе във време, което да гарантира голямо видово разнообразие и голяма концентрация на птици. Освен това събитието ще съвпадне и с ежегодно провеждащия се панаир на "Гергьов ден" в град Поморие.

    Повече подробности и програма ТУК »

        
 Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна
 Re: Въпрос за Windows 10
Автор: Daniel_P 
Дата:   23-03-17 22:16

Frenchev на скоро и аз бях пред същата дилема понеже си сглобих нов комп.До тогава бях с 7ца и бях мнг. доволен. Аз обаче като цяло не съм много в час с тия неща, но пича който ми помогна със сглобяването и ми инсталира всичко ми каза твърдо слагаме win 10. Каза че определено уин 10 е по бърз и са направени много нови неща който са от полза! Като например можеш да си направиш няколко профила, който един да е за работа, втори за сърфиране и реално ако хванеш вирус или те хакнат до като сърфираш просто триеш акаунта и др ти работен остава в безопасност. Друго много полезно нещо което уин10 позволява е сега тази инсталация която имам може директно да се премести и на друг компютър с уин 10 или поне така го разбрах. Защитата каза че му е по добра и определено като цяло си струва да се мине на 10. Интерфейса не знам дали нещо ми го е настройвал допълнително но не е чак толкова по различен, аз за няколко дена свикнах, а бях скептичен!Този мой приятел е математик и пише програми, работи за Microsoft, та определено му се доверих. Сега определено не съжалявам, приятен е за работа и е бърз, новия ми настолен комп от натискането на копчето до момента в който вкарваш паролата отнема 21 секунди, а лаптопа който е на 4г и му сложихме уин 10 и ново малко ssd зарежда за 24сек като преди отнемаше поне 1 минута. След въвеждането на паролата на лаптопа преди отнемаше поне още 1м докато зареди всичко а сега 14секунди! УспехПубликацията е редактирана (23-03-17 22:16)

Отговори на това съобщение
 Re: Въпрос за Windows 10
Автор: lamerko 
Дата:   24-03-17 01:27

21 секунди? Нещо не е добре. Сравнително евтина щайга може да ги докара до 4 секунди :)

Отговори на това съобщение
Последни от секция Фотописи: Добави свой Фотопис » Вход
"Лагеруване на връх Амбарица" от Иван Георгиев - 16 коментара
"Как да кача снимка/изображение в тема и други подобни ...." от Венелин Светлинов - 2 коментара
 Re: Въпрос за Windows 10
Автор: Daniel_P 
Дата:   24-03-17 10:20

Lamerko не знам, може и да има! Но като цяло пича го тества цял ден и каза че всичко работи стабилно, 4Ghz е и е клокнат на 4.4 като цяло лети и аз съм много доволен :) До колкото знам хибернацията му е изключена с причина, може и това да влияе.

Отговори на това съобщение
 първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна
Емисии   RSS | Atom
Абонамент   Google

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »