Конкурс "Семейни тържества"

 

Фото Форум и Фото Браво представят :  "Уловени мигове от семейни празници и тържества"

 



Здравейте Форумци !

Каним Ви да участвате в един конкурс  на Фото Форум  на тема "Уловени мигове от семейни празници и тържества"
Целта на конкурса  е да бъдат показани интересни уловени моменти и непринудени ситуации от различни видове семейни празници - сватби, рождени дни,  новогодишни тържества и т.н. Уловете "решаващите мигове " - смешни, тъжни,  куриозни... Не показвайте нагласени сцени или позиращи хора, бъдете истински фоторепортери от празничния купон !

Правилата:

1. Период на провеждане:

Качване на снимки 05.12.2011-05.02.2012г.
- Допълнителен период за гласуване 06.02-20.02.2012г
- Селектиране на снимки за изложба 21.02-28.02.2012г
- Изложба -  в края на март или началото на април 2012г

2. Участници - в конкурса могат да участват всички регистрирани потребители на Фото Форум. Те качват снимките в специално създадената за тази цел галерия според седмичната си квота в сайта.

3. Гласуване - за снимките в конкурса могат да гласуват само потребители, които имат поне 5 снимки с по минимум 30 точки от рейтинг А към 01.12.2012г. Целта на това ограничение е да се сведат до минимум манипулациите в гласуването чрез "резервни" и "многократни" регистрации.

4. Победители - определят се от гласовете на потребителите по рейтинг А като се сумират точките от 3 фотографии на съответния потребител.

5. Награди - Присъждат се първа, втора, трета награда от Фото Браво и 7 поощрителни награди, както следва : 3 луксозни фото книги по избор + 15% отстъпка за всички поръчки през 2012г , 2 луксозни фото книги по избор + 15% отстъпка за всички поръчки през 2012г ,1  луксозна фото книга по избор + 15% отстъпка за всички поръчки през 2012г, от 4-то до 10-то място - 15% отстъпка за всички поръчки през 2012г




6. Селекция за изложба - селекцията се прави от организаторите, между снимките, преминали определен рейтингов праг.

7. Допълнителни условия:

- Не се допуска участието на снимки, които вече са показвани в сайта Фото Форум.
- За да бъде допусната снимка в изложбата, тя трябва да отговаря на условията за качествен печат в размер минимум 20х30см
- Победителите са длъжни да представят оригинала на фотографията си с качество годно за печат в размер 20х30см. В случай, че такъв не бъде представен, наградата получава следващия в класирането.
- Един потребител не може да вземе повече от една награда. Ако примерно участник в конкурса има снимки на 1-во и 2-ро място, то той получава само първа награда, а втора се присъжда на следващия в класирането.
- Организаторите и хора свързани с организаторите могат да качват снимки, но не могат да участват в разпределението на наградите
- При опити за манипулиране на системата за гласуване, участникът ще бъде дисквалифициран

От екипа на Фото Форум

Линк към галерията тук