K&K *| category Act
info
Гласувал 0 бр.
92
4669
Rating A: 1245 | B: 168 | Votes: 337
Share your thoughts:
92. borislavborissov
+0 -0
Даа++++!
91. gaco.bacov45
+0 -0
:)
90. Djoro
+0 -0
Отлична работа ! Съвършенство на поднесен усет и интелект.
89. mamata
+0 -0
Съжалявам за това пошлото отгоре, но не можах да се въздържа.
Аз харесвам.
А дискусията радва много. :)
88. mamata
+0 -0
Да. И моят "фазомер" отчете някакво напрежение и се наложи да го "заземя". :)

87. mariyan87
+0 -0
някак има напрежение в лявата ръка на десния модел, според мен не стои добре
86. joli-mm
+0 -0
Е,що писане се е изписало тук.Дори не искам да го чета...Не мога да откъсна поглед от божествено красивия профил на Катя...Тази серия за мен е една от емблематичните твои.Не знам защо,но тези кадри ми се редят в главата,когато изрека наум или наглас думата "еротика".
85. Vitality
+0 -0
!!!
84. usmihnatia
+0 -0
просто две хубави жени,няма нищо друго,
83. svil
+0 -0
Харесва ми!
82. nadinnn
+0 -0
готина снимка, само позата на дясната мацка нещо куца
81. draev
+0 -0
!
80. Kiril_om
+0 -0
мацките готини , но идеята ми се губи... .. .
79. Confess
+0 -0
Хахааааа взеха да ме кълнат на private съобщения :)

End of session
78. Alexstudio
+0 -0
Авторе,няма другарски съд...още по-малко от мен. Много,ама много рядко пиша под някоя фотография защото е тъпо да си налагаш мнението. Просто изказвам разочарование... за мен истинската фотография е най-малкото в голите женски тела(да ме простят жените :)) Просто не се принизявай толкова... но това си е мое мнение. Не се впрягай и не слушай никого-работи си както желаеш, това си е твое право:))
77. maycal
+0 -0
65. Заради снимки като clutched IV си добър, не като тази!
76. maycal
+0 -0
65. :) Впрочем, зарадва ли се и доколко на коментара на 56. (kirosexa )? ;)
75. maycal
+0 -0
65.Това ти изказване:"Добрата критика се крепи на съвършено различен принцип (според мен, простете) и аз си я получавам когато имам нужда от нея, просто питам и получавам мнение - просто като боб.", според мен би трябвало да се тълкува, че малко си живееш в твой свят, а също така, че и вероятно не си даваш достатъчно сметка за това (липса на достатъчни самокритичност, осъзнатост!??) .Ако приемем тази хипотеза, ще излезе, според мен, че безспорния ти талант, в такъв случай, е малко стихиен, неосъзнат достатъчно, и от тази гледна точка- малко случаен, и с извинение, може би не така голям!?? Виждаш, че пиша-"с извинение", въпреки, че не мисля, че съм отбелязал нещо обидно! Правя го поради формална любезност, неформално уважение към таланта, а също и като израз на известна скромност от моя страна!Мисълта ти:"А това, че в този сайт всеки може да каже какво мисли за мен е просто едно недоглеждане на админите ( сега те ще ми кажат ами натисни бутончето и забрани коментарите - не, мерси не искам, трудоемка работа е това)." ми се струва противоречива и не много ясна!?? Съжалявам, че няма емотикон "учудване"! :))

Интересно е, също така, че досега май не си отговарял на критиките ми към теб, към снимките, де (които критики впрочем са само една- две, май), по същество! :))
74. maycal
+0 -0
72. :) Относно снимката на Жужата, както се подразбира и от мнението ми (16.), от една страна проявявам известна снизходителност, от друга, отчитам необичайността и оригиналността на тази снимка, в която, мисля че има и известна закачка от страна на Жужата! :)

Пожелавам ти да можеш да оценяваш и хубавото в такива снимки, а също така да може да разграничаваш кога един добър творец (като Жужата, в случая) си прави и малко нещо като (полу)шега, съчетана с почти декларирана (условна)непретенциозност!

За останалото ,пак прочети 16. :)

ПП Освен това, аз не считам ,че имам абсолютен (добър) критерий! :)
73. Confess
+0 -0
Ахахахаха :) Ех че празненство! Бахти коментарите! Бях в лошо настроение! Елате ме вижте :) Къв тос Майкъл! Чакай сега да събера сили да драсна един "смислен" коментар за коментаторите :)

1.На първо четене: Майкъл, ходи си "пиеш" "фрешовете", под които гласуваш, че са "хубави", недей бара клавиатурата там където агнетата като мен мълчат, демек тук, щото само могат да се учат!

2.FreezingDay, чудно го каза, брао мацо!

3.тъма-та в тъма ше си остане

4.Аз искам да питам Лютаков, щото ми писна да пиша глупости, модела не е ли един и същ, демек Кристина? Това ме интересува дъ моуст!

End of session

P.S. Простете, че се развеселих, по принцип подминавам сякви Майкъли, тъми и от тоя сорт люде!

P.S.2 Neeeext!
72. FreezingDay
+0 -0
Доста точен коментар на 70. Бих искала да попитам Майкъл какво по-смислено, идейно и еротично открива в тази снимка , под която отново се е изявявал като фотокритик (в случая позитивен, доколкото може да бъде). И тъй като обичаш да цитираш, Майкъл, аз ще отправя една твоя реплика към теб - "показваш лимитираност, според мен, в по-фините възприятия! ;)"

А в отговора на тъма, която нарича брътвежите на Майкъл критика, а него самия сравнява с критиците в други форми на изкуството, бих искала да кажа, че безцелното използване на много "сложни" думи (сложни за този, който ги използва, защото скоро и случайно е научил значението им) и неясно структурираните изречения не са белег на интелект или на висока езикова култура, а на безсилието на "критИка" да бъде убедителен, логичен и красноречив. Казвам го като човек, който е чел доста критици и не се впечатлява от лаици във форумите.
71. nevermind
+0 -0
Все едно си казват някаква тайна...
70.
+0 -0
Eй, много завист на тоя свят...Майкъл, Тъма, виждала съм да се впечатлявате от далеч по-безмислени снимки...

Авторе, аз съм от харесващите! :)
69. vlad_gad
+0 -0
гот! единствената ми забележка е към мацката вдясно - много изкуствено е застанала дясната й ръка
68. opashatko
+0 -0
Може ли да пуснеш само лявата на снимка? И малко по-светла, маестро!
67. cocktail
+0 -0
Леле, доста изписване :D:D:D

Много ми харесва !!!!
66. piiz69
+0 -0
бате яка снимка

яки мацки

яки гърдички!!!!

65. Автора
+0 -0
64 - Какъв е този другарски съд ;)))) Какъв е този голям естетически проблем който се опитваш да ми внушиш? Предна, задна корица, кво бил казал Гаро ( да е жив и здрав, много съм научил от него). Нищо против нямам да изглежда като корица и и зобщо не съм съгласен, че е евтина;)) Кво ниво , кво творчество, кви пет лева, за какво говорим изобщо. Clutched IV е съвсем отделен кадър с различна концепция и не намирам база за сравнение между двата.

Така де, форумния принцип на този сайт рядко ми е от полза именно защото някой се опитва да мисли вместо мен и да естетизира вместо мен - грам смисъл не откривам в това. Добрата критика се крепи на съвършено различен принцип (според мен, простете) и аз си я получавам когато имам нужда от нея, просто питам и получавам мнение - просто като боб. Има хора чиито очи са добър коректив спрямо работата ми и ги слушам и не само - ценя ги! А това, че в този сайт всеки може да каже какво мисли за мен е просто едно недоглеждане на админите ( сега те ще ми кажат ами натисни бутончето и забрани коментарите - не, мерси не искам, трудоемка работа е това). И така, Алексстудио, благодаря ти за коментара, тво е право е, но това с нивата надолу нагоре и кориците предни задни - отиде коня у ряката.

Майкъл, що не държиш дискусията жива? Кво става? Къде си? Снимаш ли? Снимай;)
64. Alexstudio
+0 -0
Авторе-аз ти харесвам творчеството, с удоволствие съм ти разглеждал сайта...Но с тази фотография просто падаш не едно, а две нива надолу. След clutched IV това изглежда като евтина корица от задната витрина на някой РЕП. Нивото ти е много по-високо, не се впускай по тази плоскост...както съм чувал да казва Гаро и съм съгласен с него-снимането на такъв вид фотография с голи мадами е показател за липса на особено внимание от тяхна страна :))
63. didphil
+0 -0
black and white g o l d & g o l d !
62. mapua
+0 -0
58 - Точно.
61. kiko_sv
+0 -0
Страхотна снимка и безсмислена дискусия под нея ;) (но поне е забавна де- хаха)
60. kalpazan
+0 -0
Голям диалог стана тука.... Браво авторе!!! По един или друг начин успяваш да въздействаш на зрителя!
59. DOCer
+0 -0
!
58. special_k
+0 -0
какво е направил Автора тук? - накарал ви е да пишете, да пишете......хахах :)))))maycal , когато предизвикаш подобна дискусия под твоя снимка - ела се обади :))) до тогава и да пишеш и да мълчиш се тая
57. vinyl
+0 -0
")

bravo !
56. kirosexa
+0 -0
ох на батее...
55. emilliano
+0 -0
Simon, по-добре си направете още един профил и от там си пускайте новите фотографии, защото явно името Ви под тях е достатъчен дразнител за някои.

П.П. Как върви фестивала? Пуста му сесия, нищо не съм отишъл да видя още.
54. opashatko
+0 -0
Двете момичета не стават за общ кадър. Лявата е доста еротич

на, дясната нещо не пасва. И тия чернилки снимки, аман, пък и тия нагласени пози като манекени в мутренски магазин. Сори!
53. hose
+0 -0
тука са на писали роман... по "картинка"

:)

аз бих си позволил само един коментар - някак си, не знам защо, двете момичета не ми се съчетават едно с друго...
52. maycal
+0 -0
50. " Авторе, крайно време е да почнеш да снимаш и по-грозни жени!Дразнещо е вече и не се търпи!"

Май сме свидетели на типичен пробив (под форма на "шеги" с претенция за обида!?) на латентна (или явна!?) хомосексуалност (на Jamess )!Ето- "духане" му е в главата, не му харесват красиви жени!..... :)) ;)
51. Ihif
+0 -0
Прекрасни!!!!!
50. Apostol.Hristosov
+0 -0
Авторе, крайно време е да почнеш да снимаш и по-грозни жени!Дразнещо е вече и не се търпи!

\^^/
49. Apostol.Hristosov
+0 -0
K(аките) са яки!

Техническото изпълнение е добро!

Майската кал да го духа!

Сори, ако съм прав ;-)
48. maycal
+0 -0
Впрочем, предишната снимка (clutched IV), която просто не бях забелязал, е , според мен, съвсем друго нещо-намирам я за много добра! :) Поздравления (със закъснение!)!
47. ely_1983
+0 -0
И на мен ми харесват
46. daemonia
+0 -0
две красиви "К"-та :Р
45. CravingF
+0 -0
Тази вечна дилема кой е по-прав в преценката за една фотография (същото важи и за картините, склуптурите и пр.) винаги съм я намирал за смехотворна.

Естествено, че това, което е в главата на автора няма как да е ТОЧНО СЪЩОТО като това в очите на публиката и/или критиката.Никой не може да преживее същото като някой друг (простете за тъпия израз ;)). Така че е съвършено безсмислено да си ги "мерите" - различията невинаги водят до сближаване, но и невинаги трябва да разделят хората.

Затова е по-добре да спрете да се препирате кой какво е искал да каже или види в тази снимка ...

Авторът очаквам да е доволен донякъде от постигнатото (защото може повече), а критиката да не прави глобални заключения от 1 или 5 негови снимки (нека не бъркаме личните впечатления с тези на едва ли не цялата публика).Прочие, очаквам малко повече плът (т.е. нови снимки) от страна на дясното момиче - определено ми афинира повече от лявото.
44. maycal
+0 -0
42. Е, малко се изхвърлих (несправедливо) за "ниската класа"!....Просто, явно, в случая, става дума за позасилена реакция на понараненото? его на автора, нелишен от изявен талант, но и нелишен от (болезнена!??) горделивост!? :)) ;)
43. cler
+0 -0
42. maycal
+0 -0
36. Симончо, не издържаш на напрежението и показваш ниска човешка (а и на творец!?) класа! :( Помисли дали да не ми изключиш коментарите КАТО КУБЕТО, който така се защитава, изглежда от доста хора, някои от които са ми пращали съобщения с одобрение на моята критика срещу него и същевременно са ми съобщавали (на тяхна отговорност) факти за него, които ако са верни, го показват (Кубето, който по-горе ме нарича, може би поне донякъде с право!?, "словоблудец") в доста жалка светлина! :(
41.
+0 -0
!
40. тьма
+0 -0
Не ми е ясно едно - защо трябва да се позовавате на фотографиите на някого, за да му дадете право да коментира - критиците, в която и област на изкуството, никога не са били творци. Е, не можете да приемате негативното мнение, хайде, нарцисчета, откъснете очи от езерото.

Този път 24/ е прав - формата е отлична, но закъде без съдържание..

Лютаков, чувства се застой в творческото ти вдъхновение - поне за мен това е факт - не знам защо така те радват суперлативите на клакьорите, надявах се,че все пак те интересува мнението и на публиката от последния ред на втори балкон:)Успех!
39. Kubeto
+0 -0
38 -Ми уморил се е човека,както четеш,никак не му е лесно:))
38. Автора
+0 -0
37 - е аз го оставям бе, Наче;) Даже го подканям и трибуна му давам ;)) Ма той взел, че послушал Ecobo и взел, че си легнал.
37. Kubeto
+0 -0
36-Недейте така да налазвате словоблудеца!Оставете го горкия,явно това е смисъла на живота му.Симеоне,той милия, няма друга сцена,освен тази тук,нека си се изявява на воля!Знаеш колко е тъжен актьора без сцена!:))))
36. Автора
+0 -0
МайкАле и ти птицо проклета, на чии гроб там тъй грозно грачиш? М? ;) Какво си се разсмърдял? Боли ли нещо? Пиши до админите да отворят коментарна секция в профила ми, гледам, че ме цитираш! Четеш ме;) Пич, не си заслужаваш писането. Подраскай, повикай, много опит имам с такива като теб;) Пиши, цялото пространство надолу е твое;) Моля те , не спирай, беше почнал да ме разочароваш;)
35. OTTO
+0 -0
maycal - мхм мхм, ако снимаше така както плямпаш, цена нямаше да имаш!
34. maximus2
+0 -0
24) Странно е защо точно ти питаш какъв е смисъла в този кадър...при липса на каквато и да е такъв в твоите?! Ако не друго тук поне има техника и красота!

33. djumandji
+0 -0
:)
32. тьма
+0 -0
нищо не виждам тук - освен две хубави голи тела, но това едва ли е причина, за да се направи една снимка - липсва ми по-дълбоката идея, което се очаква от една творческа личност, Лютаков:)
31. mapua
+0 -0
Анализирайки, синтезирайки парадоксалната игнозия на вашата пространствена илюзия, аз намирам, че въпросът е доста интерферентен и като се базирам на много солидни факти и фундаменти - установих, че вие сте онази екстравагантна личност, която love обективизма при пикчърите. И тъй като не намирам за необходимо да излагам повече "мъдри" и "интересни" начини на изразяване аз ще кажа направо - ХА ХА ХА
30. maycal
+0 -0
25. Ще добавя, че вероятно автора е изпаднал в краен художествен субективизъм при тази снимка, която е цялостно ценна само за него, и съответно "зрителя" трябва да разчита , да има огромно "подчинено" доверие на (към) автора, да съпреживява, така да се каже, неговите усещания при правенето на снимката, в които (усещания) в действителност не е "предвидено" място за него("зрителя")!Това доколко усукано го намираш? :)) ;)
29. Kubeto
+0 -0
:))))Почна се!
28. maycal
+0 -0
26. А ти защо не се посъбудиш! Цял живот ли ще си така често в мъгла, в полусън, както може би си и сега!? ;) :))
27. maycal
+0 -0
:) Но и ти обещай да отговориш по същество този път! :)
26. ecobo
+0 -0
№24 - що не си лягаш :-))
25. Автора
+0 -0
24 - Ммммм, па го усука! И аз ще следя с интерес дали някой ще ти се варже сега;) Ако ти се върже, обещаваш да продължиш, нали?
24. maycal
+0 -0
Какъв е смисълът на тази снимка?

При цялото ми уважение към автора, считам, че това е просто една демонстрация на техническо фотографско майсторство, зад която не откривам нищо, освен формално, еклектично, съчетание на самостоятелни еротични!?? елементи на преднамерената голота на две женски фигури, без никакъв общ смисъл, и дори без да се дава добрата възможност на "зрителя" да направи някаква не само рационална, но и чувствена и естетическа интерпретация! Дори го няма, според мен, и очарованието на загадката!!!
23. Stoyan_5
+0 -0
Страхотна
22. la4o
+0 -0
бравос
21. diamian
+0 -0
Перфектно!
20.
+0 -0
!
19. nnenov
+0 -0
18. wintermoon
+0 -0
толкова красота на едно място
17. Ivan_Indjov
+0 -0
чудесен кадър! поздрави за автора и момичетата
16. bukipropovednika
+0 -0
браво,уникална
15. Crimble
+0 -0
Има още мнооого да се учим! Прекрасни са и момичетата и фотото е много пипнато. Класика...
14. droopy
+0 -0
тц тц тц
13. radischen
+0 -0
Удивителна фотография!!!!
12. gdulev
+0 -0
.................................................................... i tuk Bravo!
11. mirianaphotography
+0 -0
Gold.........................................................................:)
10. DeyanStefanov
+0 -0
олеле кога ги събрахте К и К...

лудница!
9. arise
+0 -0
!!!!!
8. batevladco
+0 -0
prekrasen kadur posdravlenija ! :)
7. ogimag
+0 -0
6. solo5
+0 -0
СУПЕР!!!
5. IvcheTo
+0 -0
++++
4. simona7569
+0 -0
Браво
3. ffwd
+0 -0
:-))) Светът е малък, но кадърът - голям! ;)
2. angie_
+0 -0
!!!!!
1. biso
+0 -0
+
Снимки на Simon
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Tags:
Още снимки от рейтинга
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Лиценз
© Всички права запазени.
Подай сигнал
32 потребителя следят автора