(3): те го наричат соев сос, но няма нищо общо със соевия сос, с който сме свикнали. Виетнамския "соев сос" се прави от 60% ферментирал ориз и другото е соята, плюс подправки и вода. Ориза (жълто-зеленикавото нещо, което жената от дясно меша) ферментира малко над 1 седмица, след това се слага в делвите със соята и водата и стои на слънце още 30 дена като всеки дена трябва да се разбърква. Виетнамците викат, че не се изнася в чужбина, тъй като на повечето хора, които не са свикнали със соса, им прилошавало от вкуса
(3): те го наричат соев сос, но няма нищо общо със соевия сос, с който сме свикнали. Виетнамския "соев сос" се прави от 60% ферментирал ориз и другото е соята, плюс подправки и вода. Ориза (жълто-зеленикавото нещо, което жената от дясно меша) ферментира малко над 1 седмица, след това се слага в делвите със соята и водата и стои на слънце още 30 дена като всеки дена трябва да се разбърква. Виетнамците викат, че не се изнася в чужбина, тъй като на повечето хора, които не са свикнали със соса, им прилошавало от вкуса
Comments (22)
You can post your comments after you sign in.
Sign in or Sign up
!!!
!!!
Харесвам!!
Харесвам!!
++
++
Интересно!
Интересно!
Браво!
Браво!
Доста работа има тук...
Доста работа има тук...
!!!
!!!
Чудесно!
Чудесно!
!
!
Харесвам!
Харесвам!
Интересно!
Интересно!
гот
гот
****
****
Браво!
Браво!
+++++++++++
+++++++++++
Чудесно!
Чудесно!
Прекрасна снимка!
Прекрасна снимка!
Интересна фотография и място!
Интересна фотография и място!
(3): те го наричат соев сос, но няма нищо общо със соевия сос, с който сме свикнали. Виетнамския "соев сос" се прави от 60% ферментирал ориз и другото е соята, плюс подправки и вода. Ориза (жълто-зеленикавото нещо, което жената от дясно меша) ферментира малко над 1 седмица, след това се слага в делвите със соята и водата и стои на слънце още 30 дена като всеки дена трябва да се разбърква. Виетнамците викат, че не се изнася в чужбина, тъй като на повечето хора, които не са свикнали със соса, им прилошавало от вкуса
(3): те го наричат соев сос, но няма нищо общо със соевия сос, с който сме свикнали. Виетнамския "соев сос" се прави от 60% ферментирал ориз и другото е соята, плюс подправки и вода. Ориза (жълто-зеленикавото нещо, което жената от дясно меша) ферментира малко над 1 седмица, след това се слага в делвите със соята и водата и стои на слънце още 30 дена като всеки дена трябва да се разбърква. Виетнамците викат, че не се изнася в чужбина, тъй като на повечето хора, които не са свикнали със соса, им прилошавало от вкуса
И на мен ми харесва. :)
Какво е всъщност това в делвите (или както там се казват тези съдове)?
И на мен ми харесва. :)
Какво е всъщност това в делвите (или както там се казват тези съдове)?
Харесвам!
Харесвам!
Харесва ми!
Харесва ми!