Став *| category Act
info
Гласувал 753 бр.
44
6289
.

Rating A: 972 | B: 128 | Votes: 253
Awards: Photo of the day
 
Share your thoughts:
44. krassik
+4 -0
43. Автора - Ами добре си го решил.

Той нямаше какво и да ми отговаря.
На мен такива хора като него са ми пределно ясни.
Това са хора с огромно его,които се мислят за велики и които се самозаблуждават,че само това,което те създават има някаква стойност. Хора без грам колегиално уважение и толерантност. Едни недорасли надутковци,които самонадеяно хвъркат във висините, без да осъзнават,че падането от високо най-боли. Ама рано или късно ще ги разберат нещата,поне така се надявам.
43. Автора
+1 -0
krassik, blokirah go gospodina.
cisto da znaes, ce nema da ti otgovori.
neka si kara on negovoto, as shte si fotografiram moito.
i, taka :)
42. krassik
+2 -0


40. J.V. -Като ти чета приказчиците / начина ти на изразяване и мислене/ усещам,че ще си с поне около 15,а вероятно и с повече години по-малък от мен.Това обаче не ти пречи да използваш обръщения към мен от сорта на "синко","дете мое" и други подобни. С кой си милиш,че говориш(пишеш)? С някое невръстно дете ли?
По подобен начин може да се обръщаш към връстниците си(познати,приятели),към доста по-малките от теб,или към собствените ти деца(ако имаш такива),а не към мен! Затова те смятам за едно недорасло и надуто лекенце,защото нямаш никакво
уважение,не само към мен,но и към останалите.Тук не става въпрос за това,кой колко може,а за елементарно човешко отношение,за възпитание и култура.

И за какво беше всичко това? Само защото написах,че предпочитам да гледам такива снимки,пред едни чинии със супи. И това го написах преди всичко за да се усетиш малко и да не летиш прекалено в небесата. Натюмортите ти са добри,не ме разбирай отново погрешно. Още по-добри са ти стрийт фотографиите.Там ти е силата,обаче дори и да си феноменален в тази област,това не те прави разбиращ от всичко,нито пък можещ всичко.Осъзнай го това! Почти съм сигурен,че ако трябва да направиш нещо в по-близък план,било портрет или голо тяло, ще се наакаш /с извинение/.
Тези елементарни ефекти на размазване,резултат от бавни скорости на затвора,които така харесваш и използваш,не навсякъде са приложими и удачни. Затова съм на мнение,че като нямаш опит с нещо,поне би било добре да не реагираш така крайно отрицателно към фотографията на автор,който от години се занимава с това и е показал някакви умения в тази сфера.Тези умения ,пак ще повторя,не се придобиват за ден ,два.Никой не оспорва ,че ти имаш качества и то големи,но аз визирах конкретно актовата фотография.Там просто нищо не си показал,но това не ти пречи да се самоизтъкваш по един смешен начин,да се самоопределяш като "виждащ" ,който може да "прави чудеса",ако го искаш. Ами хубаво,дай да ги видим тези "чудеса",пък след това ми е интересно,дали с такава лекота ще плюеш по другите. И отново: Това ,че си добър в едно нещо ,не те прави автоматично добър и във всичко останало! Няма такава зависимост на нещата! Всеки жанр си има своите тънкости,за които са необходими различни познания и усет.Те се развиват и натрупват най-вече с опит! Обаче ти понеже си "много умен",в комбинация с болно самолюбие,не ме разбра добре.Засегна се от това,че поставям под въпрос като цяло качествата и възможностите ти(а нямах предвид това), и веднага започна да ми се сравняваш.
Нито се имам за ненадминат артист ,нито за гений.Пак се дрънкат наизуст неща,без никакво реално основание.А пренебрежителното ти споменаване на "сватбени фотографченца" издава и едно огромно невежество от твоя страна.Аз не съм сватбен фотограф,но нима смяташ,че в сватбената фотография не могат да се правят страхотни арт неща?! Нима си толкова ограничен? Помисли си пак! Разгледай още много,ама мноооого такива фотографии ,не само тук,но виж и какви невероятни работи се правят по света от някои автори в тази насока! Не живей в собствения си илюзорен свят,не бъди като кон с капаци(точно за теб е много удачен този израз,а не за мен)! И като поразгледаш малко повечко неща,тогава споменавай сватбени и каквито и да е други "фотографченца". Фотографията не е само "стрийт" и "натюрморт",нали чаткаш?! Това са единствено твоите жанрови предпочитания,в който "плуваш" и усещаш най-добре.

Дразнят ме някакви крайни и необосновани изказвания като твоите.Но от сега нататък съм решил да не им обръщам повече внимание.Безсмислено е. Забелязвам как доста автори не се връзват на разни нелепи коментари,които се правят редовно под кадрите им.Сега вече напълно разбирам,че всъщност постъпват доста разумно като не се обясняват на сульо и пульо за щяло и нещяло.Чиста загуба си е на време и нерви!

41. Автора
+1 -0
J.V.
Da iska6e da snima6 goli kaki... drn drn. Kak da si kazal da iska6e da b'de6 jazz pianist. ;)
40. J.V.
+0 -2
То си личи кой е недорасло лекенце, аман от коне с капаци и сватбени „фотографченца”. Всъщност никой не те е подхващал, ти се включваш ни в клин ни в ръкав, драги ми „гений”, ненадминат артисте, вземи си отрежи сега ухото, барем някой те възприеме на сериозно поне теб.
39. krassik
+1 -1
38. thephotonub - ей,един път да не си ми контра и да си на моя страна :)
Оценявам го! Подхващат ме,така е, но кво да направя като ме дразнят някакви надути и недорасли лекенца,дето си мислят,че са експерти във всеки един жанр на фотографията. Ще трябва да спра да обръщам внимание на неадекватните им коментари.Няма оправия с тях.
38. thephotonub
+0 -0
Мале krassik и тук ли те подхванаха... в този случай съм на твоя страна хД
37. krassik
+3 -0

28,32,34,36...

Уф,аман от хвалипръцковци в този сайт,които се мислят за големи разбирачи и специалисти по всичко!
Тъпотията е именно в това, че без да си показал нищо в този жанр,се изказваш крайно за друг автор,който от години се занимава и работи в тази сфера,а ти вероятно не си направил нито една актова фотография през живота си,но иначе си мнооого "виждащ","знаещ" и "можещ".
Да плюем е лесно,а на приказки всички можем да сме велики и да правим "чудеса".
Затова ти написах,че в това да снимаш натюрморт и голо тяло има разлика. Пробвай и ще се убедиш. За всяко нещо се иска опит,който не се придобива за ден,два.

На мен пък знаеш ли колко са ми интересни нетолерантни и некултурни хора?!

Иначе съм съгласен ,че няма смисъл да продължаваме.То няма какво и да си кажем повече,а и не ми се иска с обидите ти към мен,които не пропускаш във всеки един твой коментар, да ме изкараш от равновесие в един момент и да стигнем до излишни грубости. Аз съм доста търпелив човек,но все пак всяко търпение си има някакъв предел.


36. J.V.
+0 -3
Дете мое, странно как за човек, който има и някои доста добри творби се оказваш доста тъпо и ограничено парче. Няма смисъл да продължаваме този разговор, не си интересен, а за моето можене не се притеснявай, всеки който прочете този безсмислен диалог между двамата, лесно може да види какво можем и аз и ти :)
35. krassik
+3 -0
34. J.V. - Между виждане и можене има огроооомна разлика,така че няма как да ти повярвам.И ти ми повярвай ,че за придобиване на моженето,ще ти е необходимо да изпапкаш още доста чинии с шкембе чорба.
34. J.V.
+0 -3
:D :D :D ако исках да снимам голи каки, повярвай ми щях да правя чудеса, ама не искам, но това не ми пречи да виждам, а ти си извади малко главата от чинията с боза :)
33. krassik
+1 -0

32. J.V. - Вместо да дрънкаш празни приказки,вземи поснимай и ни покажи да видим "пълен плюс" с голо тяло. Това обаче не е като да снимаш чинии,да знаеш.
Винаги ме смайва това,как хора,които си нямат хал хабер от определен жанр,са толкова крайни.
32. J.V.
+0 -3
30.. синко, то е до време, все някога ше си намериш жена и пълната чиния ще ти стане по-важна от злобарката под душа :)
31. doktora
+0 -2
Може да не е съвършен,но никак не е лош.А и модела си е екстра!А като не ти харесва,вместо минуси и отрицания,напиши смислена критика и се обоснови!
30. krassik
+3 -2
28. J.V. Ай,пак крайности...

Винаги бих предпочел да зяпам ето такива "пълни минуси",отколкото едни чинии със супи,колкото и естетски те да са ни поднесени.
29. thephotonub
+2 -2
Сигурно някой жалък хейтър, който си е направил няколко профила и дава минуси. Сигурно е с микро-пенис и като види гола жена му избиват комплексите... хД
28. J.V.
+0 -0
26 Щото кадъра е пълен минус, за това
27. Ihif
+1 -2
ЧПС!
26. doktora
+1 -5
Нещо не вдявам,защо повечето харесали имаме минуси!?Не вярвам автора да ни игнорира.
25. ZED
+3 -2
Чак пък на ПС :0 !
24. kokoaslanyan
+1 -4
красив кадър много
23. _ognian_
+1 -5
Браво !!!
22. JivkoPetkov
+1 -4
Красиво!
21. starswriter
+1 -4
Добре "изваяно", добре осветено !
20. BateBorko
+1 -2
!!!
19. artniko
+1 -5
!!!!
18. kdlaz
+1 -4
Красота
17. kkajrakov
+1 -4
+++!
16. AmaSteng
+1 -3
Браво !
15. doktora
+1 -4
Хубаво!
14. krassik
+1 -3
Very nice!
13. aticank
+1 -3
Харесва ми!
12. krasipanchev
+1 -4
Чудесно....
11. Ven_Ganovski
+0 -3
Браво !
10. evdokimov_emo
+1 -3
!!!
9. Ihif
+1 -3
!!!
8. dude123
+0 -4
Krasota!
7. bikerdido
+1 -4
Супер!
6. pepit
+1 -4
Натюр- велур!. Поздрави
5. idivanov
+1 -4
+++++
4. Dobnej
+1 -4
Чудесна!
3. EmiliqnD
+1 -3
Харесва ми!
2. VenciK
+2 -4
Богата работа!
1. grafarena
+1 -5
Став...а и още как...;)!!!
Снимки на janus
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Tags:
Още снимки от рейтинга
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Лиценз
© Всички права запазени.
Подай сигнал
32 потребителя следят автора