Съюзници | category Street
info
Гласувал 1118 бр.
6
241
Rating A: 36 | B: 0 | Votes: 9
Share your thoughts:
6. Seifi
+0 -0
Хубав Кадър!
5. Автора
+0 -0
(4) Не ми мина през ум никаква политическа мисъл, когато щракнах снимката. И коментара си (2) не написах, за да превърна страницата в платформа за политическа пропаганда. Има други места за това и тук можеше да си по-сдържан. Няма да трия или блокирам, всеки си носи отговорност за следите, оставени в дигиталното поле...

В моя коментар НЕ казах, че комунизмът е по-мразен от нацизма (което подлежи на проверка и обосновка), а че 'всичко руско' е по-мразено, за което не виждам рационална обосновка. Но това е друга тема, наистина. Дори 'комунизмът' следва да се дефинира, защото явно всеки го разбора съвсем различно. Но И това е за други разговори, на друго място.

Оттук нататък политизирани коментари не са желателни и може да предизвикат триене или блокиране.
4. ttahchiev
+0 -0
Като помислиш, комунизмът наистина е по-отвратителен от нацизма, който е наистина ужасен.Най-малкото, нацистите не са избивали своите - не са ги пращали в лагери, особено ако са се върнали от плен.За Хитлер, хората са били просто пионки, но за Сталин те са били ходещи мъртви и избиването - директно или в лагери - на народа си, е несравнимо.Може би Пол Пот, червените кхмери, се доближава до него.
Тъй, че - комунизмът е наистина много, много по-ужасен от нацизма.И днешното време е доказателство за това - все още милиони хора в бившия СССР и подопечните му държави, включителни България, което е страшно долно и подло, но това е друг тема - искат времето на Сталин, като отричат масовите убийства, които е причинил.
А нацизмът е навсякъде обявен за престъпен режим и само идиоти, го търсят!
3. r_iva
+0 -0
:)
2. Автора
+0 -0
(1) Наистина, към датата на тая скулптура вече всичко руско е 'от Нечестивия' и е мразено по света повече от нацизма - какъв е проблемът изкуството да пренапише историята и да направи прочутото трио от Ялта на дует.... Освен това Вторият тук е достатъчен 'комунист' за равновесие на пейката :)
1. Dobnej
+0 -0
...няма го третият:-)!
Снимки на nyamago
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Tags:
Още снимки от рейтинга
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Лиценз
© Всички права запазени.
Подай сигнал
32 потребителя следят автора