LRG Yavd TL | category Act
info
Гласувал 1452 бр.
70
6169
Rating A: 1312 | B: 210 | Votes: 339
Awards: Top 4.2018
 
Share your thoughts:
70. aticank
+0 -0
+++
69. Nenov
+0 -0
Браво! 4+
68. ALBIREO
+0 -0
Хубав кадър! Удоволствие за сетивата!
67. denis.buchel
+0 -0
Много приятна снимка с настроение...
66. g_kizhev
+0 -0
!!!
65. Hudini
+0 -0
;-) Поздрави на всички критици и самокритици от един не-"Б" рейтингово-гласоподавател...Каквото и да е "развалял" Автора или критикували колегите му - визията и изпълнението като цяло са превъзходни !
Това от мен :-) ! До скоро...
64. jstefanov
+0 -0
От снимки разбирам не много, но момичето е много хубаво!
63. AmaSteng
+0 -0
Браво!
62. Emilchik
+0 -0
Страхотен кадър, Браво!!!
61. Dalibor
+0 -0
!!!
60. Djoro
+1 -0
59.Благодаря, всички знаехме по почерка на бързо отрязания долен край на кадъра кой е фотографа, почерк. Събрали сме се тук едни със „слогвоблудство”, други с „пикчерсблудство”. Аз пак ще гласувам високи оценки за фотографа ти, защото го уважавам . Поздрави!
59. Автора
+0 -0
Явно не стана ясно какво се случва тук, затова ще опитам да обобщя! Мили ми съфорумци, от името на всички участвали в този кадър - благодаря за високите оценки, вниманието и коментарите. Djoro, всеки един от участващите в кадъра е доказал се вече автор в сферата на фотографията и няма нужда от словоблудства, за да продължава да твори. А именно - кадърът е заснет от Калин Костов. Стайлингът му е на Звезди Патаре. Тонирането на Атанас Петков. А модел и умишлено създадени дефекти - очеизваждащо - аз. Ще се хвана някой ден и ще го обработя като хората, но за сега ще го оставя така, че вече мис е повдига от него. С позволението на всички изброени, този кадър беше пуснат от мен, за да проверим теорията Цицомания ли е категория "голо тяло" и колко от Б гласуващите ще оценят адекватно кадъра т.е. ще отчетат ли техническите недостатъци. Но очевидно заслепени от пищната гръд оценките на Б гласуващите са потресаващо високи... Както не веднъж споменах в по-долу коментарите си - ТОВА БЕШЕ СОЦИОЛОГИЧЕСКИ ЕКСПЕРИМЕНТ, който още малко и слава богу ще приключи. Но ако искате да продължавате ............. под кадъра - свободни сте да го правите, така или иначе някои от вас дори на лични се включиха да ме питат как е психическото ми състояние, това на духа ми и дали циците ми все още стават за снимане. Все още стават :p Психически и душевно все още се държа - благодаря за загрижеността. Зрението ми е завидно добро все още ;) Pachok, не бой се приятелю, не е толкова трудно тапета да се направи както трябва, да се изкриви така ми беше бая зор, щото трябваше да прескоча себе си ;) Много ясно,че всички се радваме на красотата на голото женско тяло ама крайния резултата като е л***о що така с рейтинга бре?!? Djoro,с най-топли чувства, не се срамувам от краката си, показвала съм ги и без ретуш хиляди пъти - Диян_Радев, кропа си е виждане на снимащия, място бол ;) Navinavi - нема по-слаба крушка, сори, по пленерите не си носим, ама следващия път ще вземем ;) Станчев, за лампата, по-ниско, не по-високо ;) Djoro, аз викам Кубето да не го намесваме. Адаш -Mrockerkata, едва ли и сега си разбрала ама понеже ме питаш на лични "Какво ти става!!!!!!!!!!"- експеримет бре адаш MAX-1 ... и аз така и те така и т.н. Поемам цялата тежест на коментара си, знам, че е странно някой сам да плюе кадъра си, но явно моите критерии за категорията са завишени. С най-топли чувства към всички участвали в дискусията, гласували и т.н. Хубава светлина и сенки пожелавам :)
58. MARLOV
+0 -2
Какво е това ниво "Кубе"? Стига четки вече. Мене ми се гледат тела в нормални ,не изчанчени пози.Супер е кадъра!
57. viliss
+0 -0
Чудесна ....
56. Beijing
+1 -0
Аз пък винаги съм казвал:
- Добре, че по времето на Ван Гог, Мане, Моне и компания не е имало интернет, че да им казват, колко не струват и, че творят мацаници!
Има нещо, което се казва време, и то е най-големият съдник!
Рядко гласувам за портрети, голи тела и тапети, но в случая, ако имаше платина, бих я цъкнал! Това е рядко добра снимка, и всякакви експертизи са нелепи!
Фотограф-новобранец съм, но все пак преподавам визуални изкуства и дизайн в Пекин. Т.е., и аз разбирам от нещо!!!
Не знам и познавам Авторката, но й пращам Поздрави и Целувки за удоволствието да се наслаждавам на тази снимка!
А пък на който не му харесват тапетите, да си вароса стените...
55. AJPetkov
+0 -2
Коментарът е изтрит от автора на снимката. [2018-19-04 22:52:59]
54. Автора
+1 -0
Коментарът е изтрит от автора на снимката. [2018-19-04 16:47:53]
53. Djoro
+1 -0
52.Дай Боже, па може и да се подкваси морето.Уважавай себе си, не нас. Иначе, ще се снимам до един спрял Мерцедес и ще кажа със снимка в ръка, че е мой. И нямам отрицателно отношение към теб и към никой в сайта, имам принципи. А като гласувах със сребро, гласувах за фотографа. Поздрави!
52. Автора
+0 -0
Моделът свои снимки - авторски и с фантазия е показвал и ще продължава да показва, но едва ли във Фото форум, че като гледам каква фантазия го тресе форумския зрител и на модела и на автора и на всички взели участие в тоя кадър лошо ни става... Поздрави на всички правещи и радващи се на качествена фотография. На останалите успех с каквото там се занимават любувайки се на замазани цици.
51. Djoro
+0 -0
Кадъра радва, други въпроси възникват, но ги подминавам. За „класацията Бе”, тук има само едно, то е „класацията ниво КуБе”. Другото е ..., хора, които си правят кеф с фотоапарати. Но ще ми е приятно моделът да покажи нейни снимки авторски. И с фантазия ...
50. Автора
+0 -0
49. Нескопосано или не, забелязано или не... Кадъра държи ли рейтинг Б над 150 ? И защо? Заради изкуствено и нескопосано загладените форми ХАХАХХА Тоя кадър все повече тъга ми носи ама като ви радва толкова - гласувайте му! От къде се взеха толкова Б-та чак оставам без думи...
49. Mrockerkata
+0 -0
Хм, авторе, има и такива, които сме харесали много даже кадърът, като такъв....... и единственото, което ни е спряло да гласуваме е точно нескопосното вталяване, което си личи от километри.......тъй, че никак не съм съгласна. Кадърът има прекрасна атмосфера и и игра на форми.....
48. MAX-1
+0 -0
...
47. Автора
+1 -0
46. Не казвам,че този кадър е без идея, светлина или излъчване - напротив. Умишлено подчертах гърдите и създадох чрез обработка недостатъци, които за жалост само 1% забелязаха. Това е тъжното в случая и да го обличаме в красиви думи пак си е тъжно! Гласуването с рейтинг Б на кадри тип плейбой е очеизваждащо, докато кадри, които имат много повече стойност като идея, светлосенки и обработка "деликатно" събират прах по албумите. Което вече не е просто тъжно...Ясно е,че щом сме в албум "Голо тяло" цици ще има...просто се надявах зрителите и колегите да не ценят и коментират само качествата и формите на моделите.Спирам с литературното писане и четене. Експеримента е приключен!
46. pachok
+6 -0
Като цяло точно този тип 'Несъвършенства' (визирам тапета), не се премахват толкова лесно, не е като при снимки на едноцветен фон или такива с отявлено боке, правени на открито.
А ти смяташ ли, че хората влизат в 'голо тяло', за да гледат тапети и масички :-) Повечето от тях влизат за да се насладят точно на женските форми. Разбира се че доста от нас търсят в един кадър - идея, емоция, светлина, кадриране и обработка, но в крайна сметка обикновеният човек търси на първо място - красотата в дадена снимка. Дали ще е готина мацка, хубаво цвете или малко сладко коте няма значение. Дори да няма абсолютно никаква идея, също е без значение, КОГАТО ни се представя нещо красиво, а красивото женско тяло винаги е радвало и ще радва хората и в това няма нищо странно или лошо.
45. Автора
+1 -1
44. Както казах беше експеримент, всеки недостатък по кадъра е умишлен.Смяташ ли, че не съм си видяла кадъра или че не съм премахнала несъвърленствата защото не знам как ;) Стана ясно, че женските форми заслепяват зрителите за всички недоизпипани неща в един кадър, което е жалко за фотографията и категория голо тяло
44. pachok
+1 -0
30. Автора - Още преди 2 дни като видях снимката, малко след като беше качена, гласувах, излезе ми, че си ти, писах на фейса за проблема с тапета, и даже ти дадох предложение как да не се стига до там след обработка ..., ама като не си четеш съобщенията :-) Та забелязва си се къде е пипано и други автори са видели, въпреки че не са коментирали. Тоналността от своя страна си е типичната за AJPetkov, но мен лично тези неща не ме притесняват кой знае колко, по скоро ме подразни че не си обърнала внимание на детайла (изкривеният тапет), а не това че фотошопа е играл. Харесвам красивото женско тяло и му се наслаждавам, независимо от това колко е обработвана снимката, интересува ме крайният резултат. Дори и художниците си правят корекции по творбите за да станат в крайна сметка приятни за зрителя. А в случая показаните форми са прекрасни, тоналността, позата, обстановката също са приятни, така че отново бих гласувал със злато.
43. wallburn
+0 -0
!
42. kosara
+0 -0
ZUP
41. Blackthrone
+0 -0
хубава!
40. petkutin
+0 -0
прекрасно какаово кафяо!!!!!
39. gaco.bacov45
+0 -0
Да
38. kvakioh
+1 -0
Става...
37. nikiforov
+0 -0
С много финес !
36. scuba_d
+0 -0
Прекрасна!
35. vladicha87
+0 -0
Звездно! Браво!
34. MauMyHa
+1 -0
Ах, тази, Мария!
33. Tikal
+1 -0
Коментар 32, и аз се питам същото... Следващия път авторите на снимката да са малко по-подготвени с майстори и машини, че да вземе да стане като хората тоз кадър, значи!
32. ГКонаров
+4 -0
Абе голяма игра!
Иначе това фотографите интересни хора ... детайлни. Как се не сети някой да предложи да се отреже малко от краката на масата за да падне надолу лампиона та да влязат краката в кадър хем устата да не е осветена или пък да се избуши стената отзад ... малко. И рамката в дясно е излишна.
31. kalynsky
+0 -0
И те така........!!!
30. Автора
+4 -0
Като цяло подкрепям 28 ;) особено много ми харесва тонирането, сякаш съм го виждала някъде и преди :D Искаше ми се малкод а е отрязана главата за сметка на масата - хубава масичка наистина! Как обаче никой не видя,че покрай оформянето на тялото тапета или каквото е това зад нея е някак криво :D Но нищо де, шумнотата вероятно е пак от обектива, най-вероятно и на фотографа му треперят ръцете, че не е хванал целите крака за сметка на главата, важното е че ЦИЦИТЕ ще ти извадят очитеи т.н. Много мога да пиша за този кадър, защо ли хаххах Успех на всички любители на цицофорум ;) Останалите ще се задоволим с тривиалното, втръснало на всикчи ни черно бяло, а може да пробваме и в по-силната цикламена гама ;) И т.н. и т.н. Експеримента завършен с прискърбие! :(
29. Автора
+1 -0
Коментарът е изтрит от автора на снимката. [2018-17-04 14:02:08]
28. AJPetkov
+2 -0
Всичко е чудесно, но някакси имам чувството, че е снимано на високосна година, което според календара на маите не е добре за фотографията! Имам още десетина коментара към дизайна на лампата, шарката на тапета, тонирането и други ключови неща, но като цяло - БРАВО! Иначе идеята ми е просто да минавам да казвам нещо под снимките, които силно са ме впечатлили и са развили в мен усет за естетика и красота! ???????? Успех!
27. Станчев
+1 -0
Много добре! Може би малко по-високо лампата, защото има един светъл контур около устните. Добре е да са акцент, но по-не натрапчив, по естествен.
26. deerstalker
+0 -0
da
25. hazini
+0 -0
Прекрасна!
24. gari
+0 -0
Комплименти!
23. ppaulina
+0 -0
Прелест!
22. loshka
+0 -0
!!!
21. Pavlov
+0 -0
Много изтънчено, браво! :)
20. IgorSavage
+2 -0
85мм е обектива твърд, според мен е нямало повече място назад и затова малко не стига за крачетата, но пак е страхотна!
19. IgorSavage
+0 -0
УУффф, страшно изпълнение!!! ....И мацката готина и изобщо кърти всичко отвсякъде :)
18. Djoro
+0 -0
Знаеш, че най-хубавото нещо в една жена са краката, защо се срамуваш от тях, покажи ги цели. И твоят фотограф като взе да ги реже...
17. mugen
+1 -0
Много готино.
Може би ще е по-добре да се виждат краката за сметка на цялата лампа примерно.
16. Djoro
+0 -0
Зна
15. Skynite
+0 -0
Много красиво!...аз съм само за няколко мм отдолу...да й се виждат пръстчетата :)
14. pl.stoyanov
+0 -0
Прекрасна! Подкрепям 10.
13. teototi
+0 -0
:) eми, комплименти!
12. burningice
+0 -0
****
11. NAKATA211
+0 -0
Много добро !
10. navinavi
+0 -0
Прекрасотия!!! На лампата бих завъртял крушка с по-малка мощност. :)
9. venci
+0 -0
!!!
8. trifo
+0 -0
!!!
7. Ven_Ganovski
+0 -0
!!!
6. evdokimov_emo
+0 -0
!!!
5. Miroslav_Mominski
+0 -0
!!
4. pachok
+0 -0
Добра
3. idivanov
+0 -0
+++
2. desiignat
+0 -0
!!!
1. Ihif
+0 -0
Чудна!
Снимки на theblackrose
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Tags:
#light #room #girl #tits #lovers
Още снимки от рейтинга
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Лиценз
© Всички права запазени.
Подай сигнал
32 потребителя следят автора