photo in category Цветните хора на София
info
17
1634
Rating A: 164 | B: 116 | Votes: 41
Awards: Photo of the day
 
Share your thoughts:
17. spotter84
+0 -0
А и в крайна сметка защо дъвчим всичко това. Просто погледнете раздела. Това е снимка от Цветните хора на София - конкурс, който е идея на Фото Форум, следвателно е логично на първа страница да излезе и подобна снимка.
16. valeriabd
+0 -0
Да, има си неща, които трябва да се спазват, но се случват и изключения. Тогава, когато някоя снимка те привлича, дори и да е нарушено едно от правилата. Тук е "ограбено" небето и според мен снимката е на Първа страница, защото е емоционално заредена и издържана с всичко останало в нея и подходяща за конкурса. Докато чета коментарите, до мен е списание за бизнес и образование, което редовно излиза тук. На корицата е снимка с абсолютно същото небе. Концепция и обработка еднакви: жизнерадостни, широко усмихнати, млади момче и момиче на мотор в близък план, а за фон дърво и.. небе в същият цвят като на тази снимка. Трябва ли да бъдат свалени от първа страница и как могат да се слагат подобни снимки на списание? Ами в сайт? Дали авторът няма други от сесията в "по-приличен" (по правилата) вид? А дали винаги в една фотография трябва да са спазени Всички правила? И който иска, мога да му пратя снимка на корицата, да се увери.
15. the-rookie
+1 -0
Примера за гласуване под строй (неоспорими факти в числа) е време да отиде историята !
14. petrov88
+2 -1
Satanas, защо не.. Много хубав пример за лайфстайл фотография и един от малкото с хора в последно време на първа страница, който наистина ме радва да гледам.
13. satanas
+3 -1
За мен е абсолютно необяснимо как тази снимка може да е на първа страница, или пък е обяснимо?
12. Nyamarkova
+2 -1
Жива , позитивна емоция струй от кадъра. Това е кадър , който искам да гледам и още и...още . За мен няма никакво значение кой е автора и по какъв начин е направена снимката . "Прикове" ли за повече от минута вниманието ми , то ТЯ е моята снимка . Авторе , справили сте се повече от прекрасно . Обожавам творението Ви !
11. geoge
+1 -0
Я, една обикновена снимка, правена с телефон, най-отгоре, на първа страница :))
10. fpor
+0 -0
към 4 - снимката очевидно е направена на парапета под езерото с лилиите в Борисовата градина.
9. the-rookie
+2 -1
Немога да се съглася че момента хванат в кадър е натурално истински! Да,отлично режисиран и изигран за което участниците имат мойте адмирации.
8. тьма
+2 -1
Още като я видях, се учудих, че такава "безнебесна" снимка може да набере толкова много гласове, но тук всичко е възможно.
Все пак снимката е много добра за темата на конкурса и бликащата жизнерадост, нещо, което е рядко явление в сивото ни време, я прави леко и приятно възприемчива.
А за самия автор няма какво да се казва - той си е доказан майстор.
7. nafets
+0 -2
Да!
6. spotter84
+0 -2
Жизнерадостна, много естетсвена снимка. По повод по-долните коментари, бих казал следното. Аз единствено бих искал да "има" по-осезаемо небе, от друга страна базирайки се на конкретния конкурс, Марто е избрал много подходяща снимка! А за локацията, да, разбира се, че може да има подобни места и в други страни от Европа, но ако говорим за рамките на България и особено София, мисля всеки ще познае това място от воле!
Марто, правиш много готини и свежи кадри, успех занапред!
5. Ihif
+1 -3
ЧПС!
4. Антивик
+1 -1
Само де да може някой да ми обясни по какво точно се разбира, че това са цветни хора точно в София...що така поставени, може да са навсякъде по света...
3. tarantulaxxx
+0 -2
Радват! ЧПС!
2. the-rookie
+1 -1
Ейййй туй кадро в последния момент мноооу се харесало! Така ще да е ...млади,готини , завоалирано безгрижно-жизнерадостни момета на безизразно-белезникав фон... какво му трябва повече на човека!
1. desiignat
+0 -0
:)
Снимки на martin-dm
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Tags:
Още снимки от рейтинга
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Лиценз
© Всички права запазени.
Подай сигнал
32 потребителя следят автора