Д | category Portrait
info
Гласувал 451 бр.
13
1346
Rating A: 334 | B: 120 | Votes: 86
author's text: Моля за коментари и критика.

Повече кадри от серията тук -> https://www.facebook.com/pg/GeorgeTodoroffPhotography/photos/?tab=album&album_id=403965679746545
 
Share your thoughts:
13. mitpis
+0 -0
браво!
12. tarantulaxxx
+0 -0
Невероятно! А моделът е страхотен и има огромна прилика с iEdward ot studio_905 New York.
11. mono89
+0 -0
Хубав портрет!!!
10. promox
+0 -0
Харесва ми!
9. madn3ss
+0 -0
Много приятен портрет, харесва ми! Може би едно много леко, ненатрапчиво винетиране ще се отрази добре. Интересна редакция на nyamago, но оригинала ми допада повече.
8. carnivore
+0 -0
харесвам
7. desiignat
+0 -0
!!!
6. marinata
+0 -0
добра работа
5. Автора
+0 -0
Благодаря nyamago! :) В интерес на истината има малко работа с цветовете във всеки един ор портретите от тази серия, но до степен да пасне фона на личността на портрета :) Приятна редакция! :) Благодаря!
4. nyamago
+0 -0
Недвусмислено 'кинаджийска' визия - и много успешен портрет!

Действително, като Мара смятам, че 'рязането на глави' или е добре да се избягва, или да се прави решително - примерно до горната третина на челото (а ако държим на шапката - да я включим цялата)... И за още по-кинематографичен изглед, днес е моден т.нар. 'грейдинг' - бъзикане на цветовете до колорита нанякои исторически ленти. Примерно като в редакцийката?.. Всичко това са опции и личен вкус - снимката е много добра и така!
3. ecobo
+0 -0
Браво!
2. Автора
+0 -0
Благодаря за подробния коментар! :)
1. мара
+0 -0
аз лично намирам, че е приятна и чиста портретна снимка, с приятна светлина и меки тонове. моделът е симпатичен и благодатен. няма някакви особени качесва самата фотография, но пък и един портрет не винаги трябва да има повече от изброените горе неща. не обичам рязането на глави и предпочитам да вкарам цалата капа :) ама това аз...хората обичат кинематографичността на хоризонталния портрет с отрязана леко глава :) че даже и с повече!
така че от мен - толкоз. ще погледна и някои други от серията.
Снимки на George_Todoroff
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Tags:
#headshot #portrait
Още снимки от рейтинга
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Лиценз
© Всички права запазени.
Подай сигнал
32 потребителя следят автора