'Между Два Свята" | category Act
info
Гласувал 1857 бр.
97
5427
Rating A: 1434 | B: 223 | Votes: 370
author's text: Идея, модел и ретуш :theblackrose
заснел кalynsky
Добавям и краен ретуш в редакция
 
Awards: Top 9.2014
 
Share your thoughts:
97. krassik
+0 -0
Супер е!
96. doktora
+0 -0
Тази безтегловност е точна.Харесват ми формите на ръцете и краката.
95. Nenov
+1 -0
В съвременната фотография, авторът е като режисьор на филм. Той определя идеята, локацията, позата, осветлението, ракурса и се води фотограф. Помощник фотографа наглася скорост, бленда в всички останали функции на апарата за качествено изображение и не се вписва, като автор. При положение, че работата по фотографията се поделена е съавторство.
94. feliz
+0 -0
!
93. Автора
+0 -0
коментиране на неща извън самият кадър са излишна плява и хейт за мен, спам, идиотизъм, както искаш го приемай!
92. realnoncho
+0 -0
Откога фактите са хейт ;)
91. kalynsky
+0 -0
:-)
90. luboar
+0 -0
Идеята на този кадър е естетиката.
89. Автора
+0 -0
realnoncho имам чувството, че следиш рейтинга ми повече от мен самата хаххаха явно си нямаш друга работа - благодаря все пак за информацията и сега като съм рейтинг Б и като почна една слава, едни пари,награди, едни поръчки да получавам хаххах малееееееее малеееее горкото то, айде следващие път като ме видиш на живо ела да ми кажеш каква ти е драмата, а не да хейтиш само под снимките ни!!!
88. realnoncho
+0 -0
С този кадър на kalynsky, theblackrose се класира за рейтинг Б :)
Честито!
87. Автора
+0 -0
Всеки кадър носи идеята на твореца си, това не значи че всеки е подходящ да вникне или разбере мисълта и мотивацията на автора!!!
86. Murnau
+0 -0
и кои са тия два свята?
85. тьма
+0 -0
интересна Агеометрия, без идея, но пък идеята не винаги е задължителна, от друга страна, ако на Калин му харесва да е подкаблучник - това си е негово право:))))
84. Bengun
+0 -0
Хубав кадър!
83. doctoraaa
+0 -0
Харесвам!
82. Автора
+0 -0
Благодаря на existencia, благодаря и на demiman, благодаря на всички които имаха някакви адекватни коментари по кадъра. Благодаря за градивната критика, преложенията за подобряване на кадъра и най-вече на kalynsky , който помогна за осъществяването му!
81. demiman
+0 -0
79/ Написал съм каквото съм искал още в 3ти пост ... даже си я прибрах в любими. Останалото са отговори на въпроси и глупави изказвания.
80. existencia
+0 -0
моля да ме извините " във този форум " ..:)
Заменила съм "В" с " ВЪВ" ,заради есеистичното ми изказване в началото на коментара :)
79. existencia
+0 -0
а може би се стремите към едно ЦЯЛО ...Към това всички да са равни , да няма конкуренция...Това което се опитвате да въведете като ред във този форум по - скоро се доближава до великата идея на комунизма ...
Но виждате ли....останалата "маса" смятаме ,че по начина на изписване на имената , нарушавате правилата....
Аз ще си позволя да помоля АДМИН да обясни защо разрешава да се случват нещата по този начин ..:)?
И за да не съм отегчителна ,бих казала няколко думи по кадъра ...
Разкошен е ...Но! Липсва посланието ..!
Какво казвате на света ??? В какво се опитвате да ни убедите ???
Но не искам отговор .все едно е ...
Поздрави на всички!
Радвам се че побъбрихме !
Удостоверявам ,че гореказаното е "СПОРЕД МЕН" !
78. existencia
+0 -0
Of ..!

77. Автора
+0 -0
demiman - има неща които е добре да се пишат под снимките - например да се коментира кадъра както са направили DidiAndreeva, bogdanov, Бяла гарга, Mrockerkata, artniko, Lavcheto дори nqkojsitam и realnoncho и такива които са си за лични съобщения !!!Но приемам мнението ти - всеки има право на такова!!! Стига да не ми го натяква като задължително или да ме принуждава да правя неща които не смятам за редни!!!
76. Автора
+0 -0
Коментарът е изтрит от автора на снимката. [2014-23-09 20:06:19]
75. kalynsky
+0 -0
Коментарът е изтрит от автора на снимката. [2014-23-09 18:31:59]
74. demiman
+0 -0
70/ Не казвам, че е моя работа, даже напротив - не ме вълнува ... просто отговарям на DidiAndreeva :)
73. expirience
+0 -0
Коментарът е изтрит от автора на снимката. [2014-23-09 20:06:26]
72. demiman
+0 -0
Коментарът е изтрит от автора на снимката. [2014-23-09 18:14:45]
71. demiman
+0 -0
Коментарът е изтрит от автора на снимката. [2014-23-09 18:14:54]
70. kalynsky
+0 -0
Коментарът е изтрит от автора на снимката. [2014-23-09 18:15:01]
69. Автора
+0 -0
Коментарът е изтрит от автора на снимката. [2015-25-06 14:48:11]
68. Автора
+0 -0
demiman ама ти верно нямаш спирка човече..... и там и на всякъде си пише кой какво е свършил, това кой качва и къде качва кадрите от общата ни работа изобщо не е твоя работа или другите като теб и най-малкото трябва kalynsky да иска позволение от теб къде ще качва кадри, щом има моето съгласие и обратното....
67. ELII
+0 -0
Браво!
66. demiman
+0 -0
65. Mario007
+0 -0
А къде отиде гравитацията ?
;-)
64. DidiAndreeva
+0 -0
64.demiman- точно в това е проблема, къде Калин в случая предявява претенции за кадъра? Мария съвестно си е написала, че Калин е снимал. Ако беше пуснала снимката без това да се упомене, нали се сещаш, че същите коментатори щяха да писнат, ама кой снима..... ти сама не можеш. Няма угодия.
63. Автора
+0 -0
Заглавие: " Между Два Свята "
От автора: Фотограф Kalynsky
Модел и Ретуш: theblackrose
НЕ РАЗБИРАМ КОЕ НЕ Е ЯСНО!!!
( bogdanov - разбира се , че не ;)
demiman абсолютно си прав - kalynsky не е статив нито дистанционно и макар от време на време да натиска копчето, той е фитнес инструктор. А аз определено не съм фотограф, и модел не съм, и художничка не съм съвсем и още много неща не съм - в случая обаче съм автор на тази идея и изпълнението и ( което няма нищо общо с авторски права, снимката никъде не е пусната за продажба, но дори това да се случи, пак си прав - как ще процедираме си е наша работа )
Повече снимане, по-малко "писателски шедьоври", така думите ви поне ще имат подплата!
Аз съм "ЗА" смислената критика, за празнодумието пак съм "ЗА" ама на маса (за пореден и последен път го пиша това ) Каквото имах да кажа и покажа го направих, а ако все пак на вас ви се пишат разкази, есета и всякаква художествена или правна литература под кадъра, ами пишете си, не ми пречите ама как не ви втръсна да лъскате една и съща стара тема...нямате си друга работа - рабирам ... айде лека и сполай
62. demiman
+0 -0
56. DidiAndreeva - аз виждам кой е фотографа и кой модела ... и не приемам kalynsky като някой натискащ копчето, нито като дистанционно, нито като статив ... нито theblackrose като фотограф ... това е. Останалото си е тяхна работа, не ме вълнува.
61. bogdanov
+0 -0
60. предполагам това, че ми споменаваш името, не го свързваш с въпросното чернене. Не се съсредоточавайте в това! Продължавайте да снимате! Ентусиазъм имате! С времето всичко ще си дойде на мястото.
60. Бяла_гарга
+0 -0
Ефирно, безтегловно, грациозно. Поклон пред ерудицията и потенциала на Богданов, но красотата сама по себе си е тема, достойна за показване.
59. rafata
+0 -0
нещо, което веднага ми прихвана погледа: кадърът внушава, че земята е отдолу, а тя е увиснала в пространството или лети (все едно). но позицията на гърдата веднага издава, че гравитацията всъщност е отляво. за мен това разомагьосва кадъра.

иначе, разбира се, чудесна работа.
58. Автора
+0 -0
Благодаря на хората, които коментираха кадъра като изображение, идея, качество и усещане!!! bogdanov - благодаря за изчерпателния коментар, моеото виждане обаче е : изразителна поза на не до там красив модел в абстрактна среда - всеки с усещанията си ;)Mrockerkata обобщава изказванията на DidiAndreeva и малкосмисления коментар на realnoncho - напълно съгласна и бих добавила не много естетичеки поднесени ходила!!! Темата авторство явно няма да спре, сякаш това ще направи кадъра по-хубав или по-лош - ами не няма да го направи. Докато вие се чудите как да очерните труда на някого по всевъзможен начин, ние продължаваме да снимаме и да качваме, защото НЕ СМЕ ТУК ДА СЕХАРЕСАМЕ И УГАЖДАМЕ НА ВСИЧКИ - ТУК СМЕ ЗА ДА ПОКАЖЕМ КАКВО МОЖЕМ И КАКВО НА НАС НИ ХАРЕСВА!!!
57. Mrockerkata
+0 -0
Ефирно и красиво. С двете забележчици за къдравата ръка в отражение и потъмненото дупе/които се поправят за минутки/,иначе разкошно! :)
56. komit
+0 -0
!!!!
55. pepe_72
+0 -0
Браво!
54. DidiAndreeva
+0 -0
Еба'и и трагедията :)))
38.demiman - Обясни ми моля те за глупостите, които говоря :)


А да, и theblackrose, моля те другия път не пиши фотограф Kalynsky, а го пиши само "натиснал копчето". Гледай какви драми стават от едно неточно написано обяснение ;)))
53. viliss
+0 -0
Една такава грация и феерия се носи от кадъра... много ми харесва!
52. bogdanov
+0 -0
Хм, интересна работа. Изобщо не съм съгласен, че има проблем в екипната работа. Който го умее е длъжен да го прави. Във вашият екип виждам прекрасна емоционална връзка и силен ентусиазъм. Някой от нещата, които показвате истински ме радват и оценявам като успех в сферата на фотографията.
Сега обаче, за да не ме причислите към групата на лицемерите, ще допълня позицията си относно въпросният кадър. (защото уж защитавам екипа, а не гласувам за тази фотография)
Има действително подобна посока за чиста естетика без тема във визуалните изкуства. Тук виждам подобен опит, но това е така само на пръв поглед. Всъщност липсата на тема не означава липса на смисъл. Психологията изучава и разкрива езика на тялото, свързвайки го с емоционални и духовни състояния. В този случай виждам куха поза, на безусловно красив модел в интересна среда. Визирайки липсата на одухотвореност, съчетана с маниеризма в позата, ме отдалечават от поредната възхита по темата. Много ми напомня на модернистичните кавъри на древногръцки скулптури по Самоводска чаршия в Търново.
Успех и продължавайте да ни радвате с екипната си работа! А онези които ви съдят за това, ще ги посъветвам да си намерят гадже ;)
51. kalynsky
+0 -0
52.Djoro.......... Пак някой ми се явява адвокат за авторство.......Изобщо не сте прав г-н Рибаров!!!
50. Djoro
+0 -0
А бе спрете се малко, "завист и т.н.", приказки, приказки...! Просто си оправете подтекста. Не ме интересува ТКЗС-то ви, радват ме Вашите успехи и всички чужди укспехи. Вие пишете "Фотограф Kalynsky", а "автор theblackrose" ! . Хубаво е че, работите заедно. Някой от Вас да знае, че всички човешки фигури в платната на Айвазовски са от Василев ? Не очаквах такава реакция !
49. sky-fan
+0 -0
Сега кадъра хубав или е лош...? Да не стане като оня виц...абе тук едно колело се чудя да го открадна или да го продам...
48. bleki1
+0 -0
Колкото по-добър е един кадър, толкова повече теоретици се "изявяват" под него.
И лека-полека след някоя друга година съвсем няма да остане читав автор в този сайт.
...
На екипът създал този кадър мога само да кажа едно голямо БРАВО!
47. kymmerian
+0 -0
ideino :)
46. Автора
+0 -0
Не възнамерявам да се вода по акъла на всеки, който си има някакви вътрешни терзания ( kali222 - не визирам теб ) Докато сме живи и здрави с kalynsky ще си творим заедно и който може безпристрасно да ни се зарадва - евала, който не може....... А на всички пожелавам малко повече успехи във фотографията отколкото в писателския бранш.. На фокус на всички ;)
45. kali222
+0 -0
На мен лично не ми пречи нищо. Просто предлагам начин да спрете приказките по въпроса.
44. Автора
+0 -0
Аз не виждам противоречие с правилата, админите също неколкократно се изказаха,че няма нарушение!Всичко си е описано горе под снимката.Това,че на някои хора красивото им пълни душата, а на други им бърка в ....... не е повод да изпростяваме всички и да си правим по 20 профила, особенно при положение, че с kalynsky си снимаме и по отделно...Поздрави на всички!!!
43. kalynsky
+0 -0
44.kali22............кое според теб е противоречие с правилата??? Имаше тема по случая,.............стига с тази завист и злоба..........Изяжда ви отвътре......!
42. kali222
+0 -0
Направете си съвместен профил, щом толкова често и добре работите заедно, за да няма противоречие с правилата.
41. Автора
+0 -0
Пак се почна с простотията.............
40. janus
+0 -0
bravo!
39. ARIGO
+0 -0
Красиво и чудесно изпълнение!
38. kjey
+0 -0
Много идейно..., и красиво!
37. Djoro
+0 -0
Повтарям се, "кадъра е жесток", но по обявените данни под снимката автора е "Фотограф Kalynsky". Той има авторски права върху кадъра. Не че има някакво значение, но правилата трябва да се спазват, особено при такъв прекрасен екип създал горния шедьовър ! Успех на екипа !
36. demiman
+0 -0
32/ ... глупости говориш ...
35. sherbit
+0 -0
Много добро изпълнение.
34. Dalibor
+0 -0
Great one!!! :)
33. totovas
+0 -0
Прекрасно изпълнение.Поздравления.
32. Lavcheto
+0 -0
Майсторски засилен " S "
31. gaco.bacov45
+0 -0
...
30. DidiAndreeva
+0 -0
Нончо, стига де. Мария има много идеи, знае как да ги реализира. Калин в случая играе ролята на статив и дистанционно, кое те дразни толкова ?
29. realnoncho
+0 -0
Хубав кадър, само може да се поизравни тъмното там където е седнала с околната кожа.

Изчакахте да се мине малко време и пак започна да пълните 2 портфолиа, сякаш неудовлетворени от слабите отзиви за снимките, където авторката (може би) сама е снимала нещо друго :)
28. Djoro
+0 -0
Жесток кадър !
27. masteral
+0 -0
Харесвам!!!
26. Miroslav_Mominski
+0 -0
Адмирации за работата, чудесен кадър
25. Marybel
+0 -0
Харесвам много!
24. claudiolentini
+0 -0
еееййй не е честно, "радвам се да радвам" е мотото ми :D :P
23. evg777
+0 -0
Браво!
22. Автора
+0 -0
Отново най-искренни благодарности на всички, както обичам да казвам "радвам се когато радвам" :) Диди, напълно си права :* човек трябва да си дава почивка докато обработва, също както и когато позира или снима, за да се избегнат някои такива грешки ;) Наздраве и поздрави на всички :)
21. stb
+0 -0
Браво
20. Toranaga
+0 -0
Как радва отражението на ръчичката :).... Страхотна е.
19. DidiAndreeva
+0 -0
Много ми харесва, браво !!!
(само отражението на ръката е много накъдрено за гладката повърхност според мен :)
Знам, че си перфекционист затова си позволявам да го кажа :)
18. desiart78
+0 -0
Много!
17. IvanAndreev
+0 -0
Мистерия на светлината, много добро изпълнение
16. kirilsr
+0 -0
Добра е.
15. artniko
+0 -0
Като гледам тоз кадър изпадам в състояние на безтегловност. Браво!
14. tayfu
+0 -0
Страхотно !
13. mimoza5
+0 -0
Чудна!!!
12. vili_anastasova
+0 -0
Чудно хубаво!
11. Kubeto
+0 -0
Еваларка ви!
10. bairi100
+0 -0
Злато!
9. sandart
+0 -0
Красиво направено!
8. DAN60
+0 -0
Прекрасна!
7. pumabg
+0 -0
Браво!
6. emilio123
+0 -0
Много готино :)
5. PhotoJunior
+0 -0
!
4. Борислав_Ковачев
+0 -0
разкош!
3. demiman
+0 -0
Гласувам ... макар да не знам за кого ...
2. zeromx
+0 -0
+
1. Ihif
+0 -0
!!!
Снимки на theblackrose
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Tags:
Още снимки от рейтинга
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Лиценз
© Всички права запазени.
Подай сигнал
32 потребителя следят автора