A Little Spring Portrait | category Portrait
info
Гласувал 0 бр.
28
1775
Rating A: 439 | B: 93 | Votes: 116
Share your thoughts:
28. borislavborissov
+0 -0
Готина++++!
27. oom
+0 -0
Gorgeous!
26. vlahovsky
+0 -0
Красиво!
25. geg
+0 -0
Кадърът е прекрасен...
Коментарът: "...руснака, как беше? Станиславски..." - претенциозен и многословен като невнимателно пресилен грим...
Авторе, не спирай да публикуваш снимки, по-добре спри възможността за коментари под тях.
24. prisonbreak
+0 -0
!!!!
23. madmax
+0 -0
!!!
22. Nyamarkova
+0 -0
Красива , светла работа .Перфекто представен кадър !
21. mihalo
+0 -0
Бях приел възможността да те ядосам. Но не ми мина през ум, че мога да те натъжа. Това не биваше да се случи. Съжалявам! Не трябва да допускам демоните ми да се разхождат навън.
20. Автора
+0 -0
Последните пет години съм доста мълчалив във фото форум. Разбрах, че шанса да се компрометирам пишейки е много по-голям отколкото да се компрометирам снимайки. Освен, че спрях да говоря, спрях и да качвам снимки, придъвкването на думи, на доброжелателна, градивна и прочие критика ме отегчава до смърт и постепенно се отдръпнах. Започнах изключително да ценя живия контакт с моята публика и изложбите ми се превърнаха в единственото място където отварях сърцето и ушите си за да изслушам споделени мнения. Без контакт, без фотохартия, без мултимедия която да ти затвори устата за 5 мин. поне докато гледаш, всичко си остава един гол монитор пред който зрителя кисне сам и, видиш ли ти, решава понякога да остави следа в паметта ти с някой коментар. Това не е моята игра. Глупаво е, че качвам спорадично снимки, може би трябва да спра и това да правя. Изглеждат безцелни, разхвърляни и без подбор. Усредненоста която се образува от показване - говорене - драскане - опит за критика (понякога успешна, понякога неудачна) - разминаването в показването-възприемането поради липса на атмосфера която да те насочи какво точно гледаш е голямото недоразумение на интеренет общуването. За един тази снимка е обикновена реклама на очила ( задължително носени заради модата?!? - странна категоричност, бих казал), за друг е висок ключ, трети, пети и прочие правят морфологичен разбор на заглавието!?! WTF! Да говориш извън контекст, който така или иначе няма откъде да знаеш, е по-лошо от това просто да мълчиш, именно заради същия липсващ контекст ;)
19. Psylocic
+0 -0
Абсолютно е така Марини , кадъра е много хубав :)
18. Ihif
+0 -0
!!!
17. MarinY
+0 -0
Напоследък, избягвам да пиша, но не рабирам какво повече искате. Само световни шедьоври?! Портрет на красива жена, майсторска обработка, Авторът е избрал "висок ключ" и седи много добре, стегната композиция ... Портрет, значително над средното ниво.
16. Psylocic
+0 -0
За да не бъда разбран грешно и да изглеждам като някакъв марморко и разбирко ще кажа, че все пак дадох положителен висок вот :), а от друга страна разбрах михало какво има предвид на него му се иска да е по натюрлих :) иска реалност :) но всичко е въпрос на разбирания и умения все пак :) ако човек не може да ретушеира добре една снимка не е нужно да не харесва добре ретушираните снимки :Р :) или пък да няма желание за това седейки зад тезата че това не било натурално не било истинско :) а кое е истинско ? маските които хората си слагат всеки ден като излезнат за работа ли ? :) или сюреализма в който живеем :) ? ?
15. Psylocic
+0 -0
mihalo според мен се вживява много кадъра не е перфектен както пише той и не виждам да има и стерилност това е портрет на момиче с чадър :) което гледа в камерата и ясно си личи че чака и мисли за това как би излезнала :) ако това е уникалното ок :)
14. elitzapetkova
+0 -0
Харесва ми!
13. vladimir12
+0 -0
Хубав портрет!:)
12. atrifonov
+0 -0
страхотен портрет
11. dimitar_70
+0 -0
++++++
10. Finlip
+0 -0
Толкова е хубава че просто не знам какво да напиша!!!
Онемях!!!
9. mihalo
+0 -0
Знам за кого гласувам. Вижда се на началната страница.
Съвършено! Съвършен кадър, съвършена тоналност и композиция. Съвършен модел, направо недосегаем. Всичко е съвършено!
Предполагам, след такъв увод вече се досещаш, че мисля, че нещо не е наред. Знам те отдавна като фотограф (разбира се и като актьор) и много харесвам нещата, които правиш. Наистина! А сега, ако искаш ми се обиждай:
Съвършено до стерилност. Какво трябва да ме накара да мечтая? Съвършеното лице на внимателно гримирания модел? Който никога няма да срещна в този му (изваден от популярно списание за "шопинг") вид? Или рекламното послание за "животоспасяващата" необходимост от актуални, модни очила? `де го Брехт, Страсбърг, руснака, как беше? Станиславски.
В този контекст заглавието увисва. Няма "малък", има парадиращ "пролетен" (заради аксесуара "чадър") портрет, който е по скоро роля, а не вътрешно състояние, каквото предполага жанра. Отделно, защо българската полиция се нарича предимно "Police" и дали, ако не знам английски мога спокойно да не и обръщам внимание.
Знам, че разбираш за какво пиша. Предизвиквам те да се върнеш крачка назад. Приеми ме за пън, на който да поседнеш и да помислиш накъде ще хващаш. Знам, бориш се със себе си за съвършенство. Ама тук си хукнал по магистралата заедно с всички. Чара е в детайла, майната му на признанието.
Нямаше да се обаждам, ако бях решил, че...
Наистина, можех да напиша всичко това на "лични", но и аз и ти, по различни причини, имаме необходимост от неизбежната публика ):)) Извинявай, че не се обръщам към теб в уважителната форма, отправната ми точка е приятелска! А, ако се разсърдиш, значи аз нещо съм объркал по отношение значението на егото.
Е, насолих те, а всъщност не знам дали съм направил нещо добро.
8. krasipanchev
+0 -0
Леле.....Красота!!!!!!!
7. pepinno
+0 -0
Exc!!!
6. fredito
+0 -0
Красота!
5. DAN60
+0 -0
Харесвам
4. vlad13
+0 -0
Нежна!
3. AndreyIst
+0 -0
Много хубаво.
2. garod
+0 -0
!!!
1. PhotoJunior
+0 -0
!
Снимки на Simon
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Tags:
Още снимки от рейтинга
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Лиценз
© Всички права запазени.
Подай сигнал
32 потребителя следят автора