photo in category Portrait
info
Гласувал 0 бр.
51
1385
.

Rating A: 540 | B: 164 | Votes: 146
Share your thoughts:
49. DAN60
+0 -0
Харесвам :)
48. enis
+0 -0
Арогантно или не мисля, че мнението ми е доста на място. Кадъра не струва и публикацията в други сайтове би го потвърдила. Но покрай арогантните ми изказвания интересно колко много критика се изказа... :)
P.S. Както за снимането така и за правописа нямам претенции да ги владея перфектно, така че както и по-горе казах приемам критиката, а не я приемам за злобеене ;)
47. cx
+0 -0
enis, по принцип всеки има право да си изразява мнението (и респективно да става за смях), това добре. обаче на фона на арогантния ти тон, на фона на правописа ти, и най-вече на фона на снимките ти - мнението ти трудно има някаква тежест. тези фразички "много пъти съм казвал" ги запази за след 20 години, когато може наистина да звучат авторитетно - а не просто смешно, както е в момента. да говориш за некадърни снимки, на които се гласува сляпо, първосигнално и неадекватно е все едно да говориш за собственото си "творчество" :) цял профил с лъскави фотки на хубави каки и нищо друго вътре - по това някои биха ти направили психопортрет дори, ама нейсе ;)
в едно поне си прав (въпреки че едва ли и сам подозираш за това) - хубаво е да се публикува и в други сайтове, защото нивото във фф отдавна е доста ниско, масовата аудитория също е някъде там... а имиджът, който с толкова настървеност и спам (и стихчета) се гради тук в един момент се оказва доста фалшив. :)
46. gari
+0 -0
!!!
45. graf_rayski
+0 -0
Нека оставим настрана личностните нападки и коментарите свързани с това кой е по-добър фотограф. Факта е, че във фото форум се гласува, не за снимката, а защото са те помолили. На мен много често ми се случва напоследък.
Сега за снимката формата е много странен и би трябвало да е в съотношение 2:3 с този фотоапарат, а е по-скоро 1:1 сякаш е снимано с широкоформатна камера 6Х6 Единствената приемлива причина да се резне така мадамата през кръста е ако е без гащи.
Обработката с какъвто и софтуер да е правена по-скоро пречи отколкото да помага на снимката.
Колкото до модела, може и да е хубава на живо, но на тази снимка изглежда като инвалид. Едната ръка липсва изцяло, а другата изглежда, като чуканче.
Относно композицията, 2/3 от пространството в кадъра е излишно.
Успех със снимането, нищо лично. Имаш много по-добри снимки в профила си (не са тези на моделите без глави)
44. vpredoi
+0 -0
браво!
43. enis
+0 -0
V-Power не знаех, че кадриране и кроп са едни и същи неща... А снимките ти мой... как да ти кажа батко ли щом съм ти моето момче? Та снимките ти просто в началото не ги отворих една по една, за да видя каква боза са-това че под някой кадър е написано бодиграфия не знам си коя година или си се мъчил да правиш нещо, не дава никаква стойност-нито композиционно, нито като изпълнение... абе взел си се на сериозно явно :)
Спирам да спяма под снимката, че "колежката" ще го приеме пак лично. Успех на всички ви с артЪ творенията :)
42. teototi
+0 -0
Хубава!
41. V-Power
+0 -0
36 я погледни 20-ти коментар моето момче.... къде пък ги виждаш тея кадри в голям размер, че не ми е ясно, да не би да ги сваляш и след това да ги зуумваш ? И друго, за да приеме един човек една критика, тя трябва да е обективна и то от човек който може да я направи. Ако почнем да приемаме критиката на всеки ще се превърнем в творци шир потреба. Идеята в самата критика е да можеш да отсяваш това което наистина притежава някаква обективност. И защо да не ви слагам в графата колеги, та нали критикувате, значи сте колега ;)
40. borkond
+0 -0
Макар и да е малко пресилено ще подкрепя enis /"макар", защото е имало много по-слаби снимки с висок рейтинг/, щото и тази не представлява нищо особено! Добре е заснета, красив е модела, но няма нито излъчване, нито кой знай каква обработка, да не говорим за цвета - някакъв псевдокрос процес имитация, така обичан тук и абсолютно подминаван навсякъде другаде!
39. mono89
+0 -0
!!!!
38. diamian
+0 -0
!
37. hrihri8
+0 -0
!!!!
36. enis
+0 -0
35. извинявам се ама не искам критиката, която предложи! погледнах няколко кадъра в голям размер току що... доста зле според мене :)
35. enis
+0 -0
35. Гледам имаш хубави снимки. Без да се обиждаш, но къде аз говоря за кадриране? Моите уважения към труда на всички, но защо никой не приема критика и това винаги е злобеене? А за моите кадри-да с удоволствие за да си видя грешките :)
И моля ви щом съм хванал апарата вчера и не разбирам от тези неща не ме слагайте в графата колеги :)
34. V-Power
+0 -0
Много се кефя на някой, който е хванал апарата вчера и вече определя едно кадриране за некадърно ... Колега, енис искате ли да ви покажа много снимки във вашето портфолио с много по-некадърно кадриране ???
33. MilenaA
+0 -0
страхотен кадър
32. headcharge
+0 -0
Страхотен модел и цветове!
31. enis
+0 -0
31. Първо критиката ми е отправена основно към обработката, защото не съм привърженик на тези готови "арт" филтри. Много пъти съм казвал, който има критика нека да е споделя под снимките ми, аз лично не го приемам като злоба, даже така съм си взел доста поуки. Също така коментарите ми (заяждането) не са отправени само към твои снимки, не знам защо приемаш нещата толкова лично. Претенции да съм добър фотограф също нямам, снимам от скоро и многократно съм споменавал, че имам да уча още доста неща-нещо, което трябва да ти е известно щом следиш активността ми тука.
P.S. един съвет-пробвай и в други сайтове да си качиш снимките, ако все още не си и виж там какви ще са коментарите и оценките.
30. Автора
+0 -0
благодаря на всички :))

енис. мен не ми е ясно защо си се хванал да се заяждаш с мен от първия ден, в който стана малко по-активен в тоя форум.
аз да се изказвам под всяка твоя снимка, колко не те бива да снимаш 'голо тяло'? и колкото и настройки да знаеш и колкото и да си светнат в техниката, че нямаш окото да бъдеш добър фотограф? мисля, че не го правя. не защото не мога да го направя, а защото нямаме нужда от злоба и тук.

всеки снима по различен начин. едни могат, други не могат. но какво значи 'мога' да снимам. най-хубаво от всичко е че просто се опитваш да създаваш. и някак си изобщо не мога да свържа 'творец' и 'злоба'. защото творецът съм чувала е над тия неща :)

приятен ден ти желая.
29. Кънъков
+0 -0
Чудна!
28. albanche
+0 -0
!!!
27. enis
+0 -0
Я пробвай и ти да изкажеш мнение за кадъра и обработката му първо и после се виж какви глупости пишеш. И за кое се назлобявам? За некадърния кадър или че не мога да снимам всякакви безсмислици като тебе? :)
24. За някой теорци и един човек е публика :)))
26. pla
+0 -0
прелестна....модела и изражението наистина грабва погледа...
25. realnoncho
+0 -0
Харесва ми така като някой се назлобее и като няма вече друго какво да мине на лична основа. Едно такова интересно е отстрани, хем го виждаш как сам се излага, хем той не го разбира :)
24. enis
+0 -0
Гледам снимано е на ръчен режим, настройките не са уцелени правилно, няма допълнителна светлина, кадъра е некадърно светнат после, най-вероятно с ник софт и са се образували едни странни отрязани от кропа кръгове... страхотна обработка :)
23. Това, че е в голо тяло не го прави гол този "задник", но може би гледайки снимките ти за тебе и това е прекалено голо, сигурно рядко виждаш такива неща на живо...
23. demiman
+0 -0
20 ... аз и публика баш не виждам ... ;)
22. realnoncho
+0 -0
20. Така е, не е като да пляснеш един гол задник :)
21. rimohit
+0 -0
много приятно
20. swestan
+0 -0
!!!
19. enis
+0 -0
Брей един артЪ филтър на готово лепнат върху снимката колкото да я направи по-смотана, некадърен кроп и публиката полудява от кеф
18. burberry
+0 -0
харесвам!
17. Davor
+0 -0
!!!
16. kakamara
+0 -0
!!!
15. prisonbreak
+0 -0
+++
14. upr
+0 -0
+
13. Miroslav_Mominski
+0 -0
Хубав кадър !
12. kirilsr
+0 -0
Супер.Много ми харесва.
11. edenka
+0 -0
!!!!
10. Giudice
+0 -0
:-)
9. garod
+0 -0
!!!
8. belone
+0 -0
!!!
7. biser_todorov
+0 -0
Хубав портрет!
6. mugen
+0 -0
супер
5. realnoncho
+0 -0
Един кадър с косата отпред вместо това черното трябва :)
4. YoGeorgiev
+0 -0
Колко е красива :))
3. AlKalenski
+0 -0
Харесва ми!
2. d72d
+0 -0
Хубава!
1. charm
+0 -0
харесва ми
Снимки на lune
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Tags:
Още снимки от рейтинга
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Лиценз
© Всички права запазени.
Подай сигнал
32 потребителя следят автора