Палмовата захар в Камбоджа е важна хранителна суровина. Палмовият сок се извилича чрез прорязване на палмовото събло. Събира се, следва изваряване на бавен огън и непрекъснато бъркане до сгъстяване. Преди да е изтинала и втвърдила напълно се формова в кръгли сегменти от палмови листа. Естествен, полезен продукт с приятен вкус на нашите бонбони " Лакта". Използва се широко от цялото местно население.
от серията " Лица от Kingdom of Cambodia "
Последната от серията:)
Палмовата захар в Камбоджа е важна хранителна суровина. Палмовият сок се извилича чрез прорязване на палмовото събло. Събира се, следва изваряване на бавен огън и непрекъснато бъркане до сгъстяване. Преди да е изтинала и втвърдила напълно се формова в кръгли сегменти от палмови листа. Естествен, полезен продукт с приятен вкус на нашите бонбони " Лакта". Използва се широко от цялото местно население.
от серията " Лица от Kingdom of Cambodia "
Последната от серията:)