Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фото базар - Видео техника
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 kupuvam PANASONIC AG DVC-62EN
Автор: D-tv   
Дата:   27-09-11 23:10

kupuvam PANASONIC AG DVC-62EN

Отговори на това съобщение
 Re: kupuvam PANASONIC AG DVC-62EN
Автор: Miro__Slav   
Дата:   28-09-11 00:40

Търси orak или цариградски той продава една такава не е ползвана много за същите парици може да се заимаш с едно канонче HDV добра машинка.
Канонче
Ти си решаваш...[beer]

Автор: bojiqgrym   
Дата:   28-09-11 01:58

и каква е разликата от двете обяви?
3999лв. продавам.в отлично състояние! без разлика от нова.[shtrak]

Публикацията е редактирана (28-09-11 01:59)

Дата:   28-09-11 03:13

Тишо неще да я купи от теб в това е разликата... земай канона докато не съм премислил с тая пана [beer] [smilie21] [smilie8]

Дата:   28-09-11 16:24

канон вземам само ако е подарък [smilie18]
а колегата търговец търси явно 62 на безценица ама се обраха тез дето ги бяха намразили[smilie18] ги разпродадоха,сега останаха скъпите
а и докато е в ръцете ми ще ми изкарва парички.. май месец ми изкара 1500лв от нищото само дето помагах тук там.. за това казвам кои има крава, ще си я дуй и ще пие мляко [smilie18]

Дата:   28-09-11 17:12

Стига бе Тишо не думай [smilie8] За такива пари не си струва да подяждаш пазара на колегите си [smilie21]

Дата:   28-09-11 21:44

правилно ли се изразих бе миро или не правилно, помагах! кои е лакум и е взел повечко балчета му помагах да снима срещу скромно заплащане аз балове нямам и не искам и да имам.. оставям ги моите на теб[beer] идвай и вземай колко натовариш.. аз ще помагам като се озориш със снимките а ти ще ми пълниш джобчето с левчета като музикант на сватба [smilie18] ма ще се хвалиш че си снимал в сз балове.. не че е нещо ама , ще се хвалиш[beer]

Автор: gmir   
Дата:   28-09-11 22:13

bojiqgrym и сватби нямаш .. с една дума вади панаса от сервиза и продавай щото не е HD
що ли те съветвам като HD е за тебе тъмна индия!

Дата:   29-09-11 11:13

ок гого ти знаеш много винаги ама да те питам ти като снимаш HD как даваш крайния матариал на клиента? ако ми кажеш че го даваш на обикновени dvd дискове само ще се засмея лекичко, че лъжиш клиетна за HD са нужни блурей плеери, моите клиенти нямат.. така че докато крайния филм се дава на обикновено 4,7GB dvd диск високата ти резолюция е безмислена![smilie18] и още имам клиенти които искат формат,4:3 ти с товето HD как ще снимаш на 4:3....?????[smilie18] ей ама как си мъчил майка си с таз голяма глава като си се разждал само..., а вътре нищо няма... всички знаем че имаш сони 1000 с недодялана матрица и тя се не знае в какъв формат снима ама нали пише HD по капаците й... и гого е велик, ако камерите снимаха сами то защо ли са операторите... само да ги държат според теб нали? вместо статив[smilie18]
така че SD стандарта при сватбите ще актуален дълги години докато хората имат обикновени плеери или докато не поевтинеят блурей плеерите[beer]

Публикацията е редактирана (10-10-11 12:47)

Автор: gmir   
Дата:   29-09-11 11:47

ей ама си тъп, тъп и ако имаше грам понятие от компютри нямаше да зададеш този въпрос.
И от програми си нямаш понятие 16/9 се обръща лесно в 4/3 ,но обратното е със загуба на качество.
Купи си HD камера и ще ти дам насоката срущу заплащане шишобакшишо! И ако още не си разбрал с HDR AX2000E снимам от месец май т.г.
[smilie25] ако ти трябват касети имам в излишък
[smilie25] [smilie18]
ходи се разходи по магазините и виж колко вървят блурай плеерите в момента
[smilie7]

Публикацията е редактирана (29-09-11 11:53)

Автор: D-tv   
Дата:   09-10-11 15:57

[thankyou]

Автор: georgiev1970   
Дата:   09-10-11 16:57

Пичове човека търси камера ние го обърнахме на
спорове

Предлагам да се приме като стандарт
ценови пакет включващ и един блурай
плеър плюс заснемане и Хай Дефинишън филм на блу рай дискове.
Така клиента няма грижи да ходи по магазини [shtrak]

Визирам че обикалайки по големите вериги за
мастила,фотохартия,дискове и прочие джаджи
българина смело купува плазмички макар и по малки но гледа само скапана кабеларка или най много 2-3 канала в Хай Дефинишън

Яд ме хваща като влезна да снимам в домове на булка и младоженец вътре братче не телевизори а видеостени направо но той смело си иска само
Стандарт дефинишън на ДВД е правя го па нека си го гледа на 42 и нагоре инчови плазми

В София голям град но все още 70 процента и нагоре само стандарт дефиниция търсят

Разбирате ли от 10 мероприятия само 2 най много три искат Хай Дефинишън

Праснали 20-30 хилки по организация на сватбата скъпят се за 250-300 лева да гледат качество на тези видеостени подходящи за площади и прочие .....

Публикацията е редактирана (09-10-11 17:12)

Автор: nirval   
Дата:   09-10-11 23:40

[shtrak] [smilie24]

Дата:   10-10-11 12:55

нека да упна мялко обявата а и да отговоря на
@georgiev1970 ....
..."Праснали 20-30 хилки по организация на сватбата скъпят се за 250-300 лева да гледат качество.."
ще отговоря вместо всички младоженци, защото филма ни дето им правим се гледа само няколко пъти и след това заминава по витрините шкафове.. я се гледа някога пак я си събира парх.. на хората им е достатъчно че има филм и не държат да е последна дума на техниката тоз филм, това съм забелязал и са си прави с останалите пари по-добре да идат на екскурзия някъде и свят да видя не ги упреквайте..може би някой от тук искат да пробутат най-скъпия си пакет на младоженците, а забелязвам че се търси често и най-евтения пакет за снимане на сватби, но при положение че тоз филм ще се гледа веднъж на 10 годни.. и обяснимо и това..
нали никой не си мисли че ще се върти филма преди заспиване всяка вечер?[smilie25]
време е да се снимат сватбите ис това;
https://photo-forum.net/sitepics/forum/2011-10/qatg1634.JPG

http://s1.globalmediapro.com/att/a/2/a/h/a2ahu0/panasonic-ag-3da1.jpg

Публикацията е редактирана (10-10-11 14:10)

Автор: charger   
Дата:   10-10-11 20:42

Спам с извинение към D-tv:

Изключително съм щастлив,че споровете от svatben.biz, се преместиха във Фото-форум.
Това е полезно за всички сеирджии и успешно сваля нивото на форума ни.Най красивото е,че в тема за едно,центъра се измества и става бойна арена.
Колеги,благодаря за шоуто и продължавайте да не ползвате лични съобщения за лични нападки.Така резилът е по пълен.

По темата:
Защо конкретно този модел търсите?Няма ли подобен на Сони?

Дата:   11-10-11 02:04

Сони та сони
Човека тарси този модел

Дата:   12-10-11 03:03

в тоя форум svatben.biz влиза ли някой и въоще съществува ли ?[smilie8] Аз и адреса му бях забравил [smilie21] [smilie8]

Дата:   12-10-11 17:40

Махнете тия форуми -Хайде като намалее малко работата на ходиме на кръчма

Дата:   12-10-11 18:22

georgiev1970 Е те това е приказка [beer] [smilie24]

Дата:   12-10-11 18:31

Ще се поболеем от този интернет бе хора
Аре да се напием...........

Дата:   12-10-11 19:17

@charger ако ти харесва тоз svatben.biz стои си в него[smilie18] к'во го рекламираш тук? то там само фотоГРАФОВЕ и всякакви величия ние тук сме по обикновени хора... не сме със синя кръв[smilie18] и ако имаш сони за продан тук се търси по истинската марка ,а тя е пансоник [smilie25] сбъркал си обявата ми се струва[smilie18]

Дата:   12-10-11 21:34

Гръмче,
не се обаждай, толкова дивотии при това неграмотно си написал,че дори не си и разбрал какво ТОЧНО съм написал горе.
Прочети го 10на пъти и като го разбереш,пак ми пиши.

Дата:   12-10-11 23:20

зарядния, аз в третия си пост тук съм предложил на търсещия камера.. а ти само спамиш темата. и се започва ами защо сега точно тоз модел , ами защо не сони ами защо не канон..
и като ида на изпит по българки ще съм по грамотен[smilie18] тук при регистрация не се изисква образование сори [smilie25] , толкова мога не съм образован кат теб [smilie18][cool] но поне чета какво се търси и предлага и не питам кои, защо това търси ....това а не онова..
както и ако се продава нещо що се продава сега....
аман от такива кат теб ,търси се нещо и ако не го предлагаш не спами! и си заминавай в кюстендилското графсто то там и без това скоро никой не го е посещавал , нямяа нужда от реклама подобен сайт защото няма да се съживи.. там е за графове и балгородници.. [cool]

Публикацията е редактирана (13-10-11 02:19)

Дата:   12-10-11 23:29

[smilie21] [smilie21] [smilie8]

Публикацията е редактирана (12-10-11 23:30)

Дата:   13-10-11 10:10

Явно не си разбрал, какво съм написал горе.

Къде точно прочете,че продавам Сони камера?
Човека Не иска видно,твоя продукт.
Че пишеш неграмотно е видно.

И защо ника ти е божиягрИм?
Божия ОК,ама грИм???

[shtrak]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР