Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фото базар - Видео техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Продават се две камерки HDV
Автор: Miro__Slav   
Дата:   25-09-11 21:43

[smilie21]

Отговори на това съобщение
 Re: Продават се две камерки HDV
Дата:   25-09-11 21:53

Продават се две камерки HDV Sony FX 1 E и Canon XH A1. В перфектно техническо състояние!
Цена Сони 3500 лв.
Цена Канон 4100 лв.
Продава се и осветление уномат двустепенно 500 и 1000 вата. 100 лв. за брой.
Линк към разпродажбата
Цените не подлежат на коментар... При интерес ЛС.

Публикацията е редактирана (26-09-11 11:04)

Автор: veb   
Дата:   27-09-11 23:14

[smilie24]
а каква е причината за продажба на тези все още актуални камери у нашенско?

Дата:   28-09-11 00:35

Ще ставам поп [smilie21][smilie18][beer]
Sony FX 1 продадена...
В актуална продажба остава Canon и осветлението. Утре ще пратя снимки на колегите които ми писаха на лс [beer]

Автор: bojiqgrym   
Дата:   28-09-11 02:01

трябваше по от рано да се сетиш че само за поп ставаш , що се мъчи до сега?.. [smilie18]

Дата:   28-09-11 03:10

Абе далеч по-добре е поп от колкото таксиметров шиФьор. Давай паната и още 3100 за канона...! Нема да съжаляваш [smilie18]
А и ще се фуклявиш, че снимаш с първите ми камери [smilie21] [smilie3]
Направим ли бартера така ще ти тръгне, че ще забравиш таксито [beer] [smilie18]

Публикацията е редактирана (28-09-11 03:14)

Дата:   28-09-11 13:10

абе поп не знам дали ще станеш на тез години защото си кюсе.. и нямаш брада , ама поне на попа кандилото ще можеш да носиш...
а за канона имам предложение имам два банцинга за теб стари , точно за стара камера...
и от кога канон е камера? нали все пак говорим за камери не за фотоапарати? има ли някоя тв да снимат с канони или са изостанали?
марките за камери са три миро запомни ги! панасоник сони и жевеце, други няма всичко друго е компромис на вкуса и джоба![beer]
чудя ти се що се мъчи в тоз бранш до сега?[smilie18] виж дърводелството си е баш за теб[beer] мебели се търсят, и много бързо копираш нашенски клипове.. явно водим[smilie18] .. там със стоп палката...
успех с продажбата[beer] и малко бутни цената на канона надолу, така е леко не продаваем..

Автор: veb   
Дата:   28-09-11 14:45

bojiqgrym кажи прехваления ти панасоник дали е абониран за сервиз "перфект" Ст.Загора

Дата:   28-09-11 15:07

bojiqgrym няма какво да копирам пич както казва нашия общ приятел Дидо идеята важна. Нея мога свия останалото е техничарство в снимането и монтажа. Нещо което което владея перфектно. А по повод клипа с полицая такъв съм правил много преди Алис само, че не беше със стоп палка [beer]Едно приятлче от скат ми подхвърли, че си се дипломирал за монтажист [smilie8]
Ако е верно нема ли да почерпиш кога мина през зарата [smilie8]
Пусни нещо от теб да видим на какво са те научили. Обещавам ти нема да ти открадна нищо освен песента ако ми хареса разбира се, че са ми в дефицит.

Дата:   28-09-11 16:04

панасониците в сервиз не ходят не само моя а изобщо.. или ако ходят е от немърливи оператори! това е закон само сонито ходи в сервизи а каноните пък не излизат от сервизите хееее
миро за скат , да бачках до 15 тоз месец там там монтажа е само картинки.. прави се с адобе.. елементарно е. знаеш де е сйта им влизаш и всичко снимано до 15 е с моето име излъчено [smilie25] сега е друг колега
тук се търся кореспонденти за доста тв-та но заплащането е смешно и не стига за техника офис и т.н.
кои ти купи сонито ще спечели тез сонита са корави машини, вярно че ние ги ползваме с външни микрофони ама по добре да си купиш микрофон в допълнение отколкото да нямаш камера..
дано монашеството по ти се отдаде отколкото да ни копираш клиповете[smilie18] покажи го тоз твои стар клип де? но вече от сз никой не качва клипове в интернет [smilie18]
винаги мога да те почерпя..

Дата:   28-09-11 17:09

Ти па аз ако кача всичките си клипове ще зарина нета еба си [smilie21] [smilie18] [smilie8] Сигурно са повече от 200 за 3 години. И кво викаш нема пари в ТВ тата бързо им се нарадва ти ... Таман почнеш и оп предпоставка да се откажеш... Няма се плашиш дръж геврека на таксито гладен нема да останеш...Важното е, че кетап си взел това, че не разбираш си го знаем само в тесен [smilie3] кръг.Кетапа е важен! Между другото какво е това адобе? Нещо преводачката ми пише за некви тухли [smilie8]
Инак монах с камерки NX 5 Направо си е музика за мойте уши [beer] [smilie21]
Ти па какво копирам бе пич как да те копирам ми кажи? Никога не копирам клип правен с две леви ръце даже и кавър не мога да му спретна [smilie18]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР