Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фото базар - Видео техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 vhs-c за miniDV
Автор: venciwideo   
Дата:   18-06-11 11:39

имам две касетки vhs-c едната е нова едната е на един запис заменям ги за две касетки miniDV

Отговори на това съобщение
 Re: vhs-c за miniDV
Дата:   10-07-11 15:17

[smilie11]

Автор: kikomir   
Дата:   10-07-11 21:02

[smilie18]

Автор: aron   
Дата:   10-07-11 21:54

Добре, бе колега, ти толкова ли си изпаднал в нужда, че не ти се дават 4-5 лв за две касетки miniDV, че да търсиш чак размяна! Ами, смешно е, меко казано! А може би целта ти е да разсмееш хората?

Автор: gmir   
Дата:   10-07-11 22:55

venciwideo ако ти се поемат транспортните разходи ще ти изпратя 4 малко ползвани мини дв като подарък/отдавна минах на карта памет и касетите сега събират прах/. Единственото ми изисквание е пред камера да пуснеш видео как трошиш с някой по-голям чук твоите vhsc касети
[beer] [smilie7]

Дата:   11-07-11 13:27

И как е с карта памет ? По добре ли е от miniDV?

Дата:   11-07-11 22:07

[smilie5]

Дата:   11-07-11 23:55

[smilie24]

Дата:   13-07-11 15:31

какво става тука бе, само за пари ли ще говорим , аз търся размяна, защо да ги хвърлям тез касетки vhs-chttps://photo-forum.net/sitepics/forum/2011-07/tkeu5361.JPG

http://www.vali.bg/view.php?image=pictures/maxell_gx_45.jpg&mode=crop&size=113x114

Автор: gmir , колега ти първо си купи камера като хората пък тогава коментирай кое е по добро касетки те или картите...
ако не те е срам от камерата ти би ли показал снимка с какво снимаш? ама снимката да съдържа Автор: gmir + камерата му?
аз снимам на касетки и не ме е срам че съм изостанал.

Публикацията е редактирана (13-07-11 15:34)

Дата:   13-07-11 20:48

изхвърли ги и не ни занимавай с глупости ??? Има раздел аналогова техника, а и доста ще сънуваш екстрите и удобствата на SD картите и трите чипа на ексмор и широкия ъгъл. ?Какво искаш- фактурата ли да ти покажа или 2 годишна гаранция-"гладна кокошка просо сънува" карай си на касети.
[smilie5]
Между другото мога да ти подаря касети дето директно ще хвърлиш глава и камера
[smilie18]

Публикацията е редактирана (13-07-11 21:23)

Автор: JordanR   
Дата:   13-07-11 23:35

Съгласен съм с колегата dmir но не мога да разбера защо телевизиите снимат все още на мини дв

Автор: mezzo   
Дата:   14-07-11 00:16

Жорко пак си на всяка манджа мерудийка.Като не познаваш хората как може да говориш каквото ти дойде. Когато Венци имаше Z-5 и снимаше на карти/ 11600лв./ти снимаше с 1000-ката от 3000лв. на Сони ако не се лъжа или беше още с малкия панасоник.На времето когато излезнаха първите цифрови камери MD-9000 Венци и аз си купихме първите 2 в Пловдив от Деком.Година след това че и повече колегите взеха да си ги купуват. Макар и да ми е конкуренция се дразня някой когато приказва в повечко, без да познава другия отсреща. Айде да не се бараме толкова кой е най-велик. И с теб се знаем от форумите. Нека се запази добрия тон.[beer]

Автор: bojiqgrym   
Дата:   14-07-11 01:46

бреее много е компетентен гого ....[smilie18]
гого ти купи ли си три чипова камера? или още си с едно чипова? я потърси някой колега из хасково да ти даде една за снимката да се изпъчиш че имаш модерна техника [smilie18] или ще се пъчиш със сонито дето за нищо не става?[smilie18] хиии,
гого по евтино и по сигурно от касетките няма! една касетка издържа 20 презаписа без проблем и накрая я продаваш на някои кои си иска оригинала и си купуваш нова и пак снимки, кои си е купил от теб карта ?[smilie11] можеш ли да им дадеш оригиналите ?[smilie11] иди им кажи и в тв че са изостанали дето снимат на касетки , и че ти си над тях с твоите карти памет[smilie18]

Дата:   14-07-11 10:31

много дребни душици сте щом правите сметки да изкярите за 5 лева от нищо. Що не разберете че не е кой по-голям ще го извади /камера / а какъв е и крайния резултат за клиента. Между другото и аз от деком купих тогава мд 9000 последната бройка бе внесъл 10 бройки а сега купих 2000 за последно и не можете да ме убедите че касетата е най-сигурно. Предпочитам да пазаря от uvt

Дата:   15-07-11 02:09

абе какво ме интересува мен от кои от къде пазари? какво правите в моята тема?
имам две излишни касетки защо да ги хвърлям? като мога да ги заменя, това е идеята на тоз базар не вие дето имате магазини тук да си продавате техниката , тук е за продан лична техника , така е и с тез касетки излишни са ми поред Автор: gmir трябва да ги сложа под валяка ли? я се разкарай по на лево ...
ако щеш на карта пиши ако шеш на лист хартия все мие таз на мен, аман от философи...
душичката ми била дребна.. имам и по-големи неща искаш ли да ги видиш?

Публикацията е редактирана (15-07-11 02:11)

Автор: PieroBG   
Дата:   01-09-11 12:21

Може би има хора, на които биха им свършили работа тези VHSc касети. Преди време мои клиенти си търсеха такива. Най-лесно е човек да ги изхвърли. Проблема в случая е не за пари, а да сме полезни с нещо. Предполагам, че това е мисълта и на колегата venciwideo.[smilie24]

Автор: Kandela   
Дата:   02-09-11 00:48

всяко нещо с времето си, то и преди известно време се търсеха жигули, лади и москвичи, а сега един нов велосипед струва повече от една лада!
[smilie23]
Между другото шесте видиите на вхс касета струват колкото самата касета
[smilie5]

Автор: bojiqgrym   
Дата:   04-09-11 21:13

аз от ладата не се оплаквам има си и клима има и хидравлика.. а вие си карайте западните рошки и сменяите си ремъци за добър ден колкото моята ладичка ха ха ха а аз ще си карам и нмяа да се замислям че може ми се скъса агренажен ремък а кои иска и колело нека кара но дано си е сложил парно на велосопеда чее аз в ладунката си имам парно и мога да карам гол , а за тез дето ще ми кажат от де на лада имам хидравлика и клима ще ги светна че новите седмици са така оборудвани заводски с климатик и хидравлика.. ама фиилосфофи ст ебе ще меи сранвява той колело с ладата.. къде израснахте бе в москичи и зазове.. ладата си беше лукс и сега е така.. не я заменям ни за опел ни за форд за цената си е невероятна машина! ама плюете я колко си искате.. кога си купите нова от магазина ще се родите и ще се питате що сте я плюли ? а тез китайски велосипеди са си буклуци големи!
а и още за ладичката с една метанова уредба си е трепач кола ще ви служи вярно и евтинно!

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР