Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фото базар - Видео техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 КРАЙ
Автор: force69   
Дата:   04-03-10 21:37

Продавам нова аналогова камера PANASONIC AG-455 PRO-SVHS CAMERA цена за любители на аналога 1000 лева.Включва камера зарядно и твърд куфар.

Отговори на това съобщение
 Re: Продавам нова аналогова PANASONIC AG-455 PRO-SVHS CAMERA
Автор: amza   
Дата:   17-03-10 02:34

Много евтино я даваш, като имаш предвид че е антика. Що не вдигнеш цената и?

Дата:   18-03-10 00:52

Ей много си отворен чак до ушите камерата си е моя и ще ми седи за спомен ако трябва нова цена 1050 лева[smilie6]

Дата:   21-03-10 20:04

Аз продавам същата за 400лв. Ако има купувачи да ми пишат на лични.

Автор: aarif   
Дата:   21-03-10 21:16

аз имам за 350 панасоник мд9000 аналогова[shtrak]

Автор: moketa   
Дата:   22-03-10 10:09

Абе защо му спамите темата на човека? Пуснете си отделна обява в раздела ако ще продавате нещо!

Дата:   22-03-10 21:45

абе ааrif първо се научи да пишеш по български и тогава ми спами темата МД 9000 е цифрова за която си писал аз продавам аналогова и това не те интересува Благодаря на мокета

Дата:   24-03-10 02:01

Тоя aarif сигурно е турчин

Автор: aarif   
Дата:   24-03-10 06:43

извиняваи форсе69[shtrak]

Автор: emo99   
Дата:   24-03-10 20:30

Всяка камера си има предимства.Има аналогови,които са по-добри от цифровите камери.Успех с продажбата.
amza -ти да не си циганин,а?Или си брат на Чита или Шевкет ?Що обиждаш човека.

Дата:   25-03-10 18:19

Само искам да Ви кажа че в Пловдив все още снимаме с аналоговите камери а и още нещо новата камера се продаде в Пазарджик но имам още съвсем малко употребявана само в студио внесена от Англия тя е за 750 лева

Дата:   26-03-10 17:28

Да циганин съм и какво от това. Мене не ме е срам от произхода ми, а ти какъв си бе emo99? Ти не си българин, а си ЕНИЧАР!
500 века под турско робство не са малко...
Аз предположих че aarif е турчин заради името му, защото ми звучи турско, а ти къв си не знам и не ме интересува.

Публикацията е редактирана (26-03-10 17:29)

Автор: moketa   
Дата:   26-03-10 22:07

Ей, хора, осъзнайте се! Това е фотофорум, базар за продажба на видеотехника! Какви каши бъркате, тук не е мястото де си избивате комплексите! За тази цел има толкоз "жълти" сайтове! Плачете за Админ!

Автор: GMir   
Дата:   26-03-10 22:35

е тва немога да разбера ретрото е на мода[smilie5]
force69 знаеш ли че има GSMи и сапунерки дето докарват много по-добро качество и резюлиция от VHS[smilie18] В махлата в пловдив и другаде, мангалите се снимат с такива камери щото важното е съседите да разберат и видят че "голяма" камера ги снима[smilie7]/дето се казва: голям ама е мек/
Иначе на циганска сватба се събират 7-8 камерджии и се бутат като на опашка за социални помощи!
панасоника 9000 е супер вехаес обаче да сте виждали мангал да сложи касета супер вехаес и да снима? супер остана само името[beer]

Дата:   27-03-10 13:58

Да, ама мангалите имат много повече работа от който и да е от вас, а вие си стойте вкъщи с вашите high definition камери и пишете във форумите. Ебати комплексара си Gmir. Завистта е народно качество в България(за съжаление).

Автор: mezzo   
Дата:   27-03-10 14:17

Е....големи философи се извъдихте! Ти какво предпочиташ да снимаш 1 сватба на ХАЙ-ДЕФ. за 700лв. или 7 сватби по за 100лв. в маалата и после да не можете да си вземите парите с месеци.

Дата:   27-03-10 18:30

Какви са тея цени бе mezzo? Всички работят на час, ако не си осведомен. С VHS-а братовчедите взимат 20 или 30лв. на час. Като имаш предвид че сватбите траят по 3 дена смятай колко пари излиза една сватба. Относно плащането - искай си половината капаро от пазарлъка и ако не платят останалото - няма касети и дискове. Толкова е просто, като за прости хора.[shtrak]

Дата:   27-03-10 18:53

Аз много добре съм осведомен ,ами ти май си противоречиш - колко прави 3 часа запис по 20-30лв. на час а ! Това че снимаш 3 дена една сватба колко ще вземеш 600-700лв. ли [smilie5] ?
Моля те не ме занимавай с глупости и без това тук не му е мястото за подобни теми.Но не говори глупости да ми сравняваш едните сватби с другите.

Дата:   27-03-10 19:08

Май не можеш да ме разбереш. Аз от сватба с VHS камера по малко от 300лв. не взимам. За какви 100лв. говориш? Аз имам и цифрова но с нея взимам други пари. Това че не знаеш да работиш с тези хора си е твой проблем mezzo. Аз съм много доволен от тях.

Дата:   28-03-10 09:56

еееееееееееееййййййййй хора защо точно на тази тема взехте да се карате не му е мястото повече не пишете Благодяря Ви

Дата:   28-03-10 12:21

А за тези 300лв. колко заснети часа си снимал от една сватба 9-10 [smilie18]. Като си всезнайко дръж си хората ,не ти ги искаме хич , снимай си с VHS -са и си свиркай - работи като вол и трупай за старини[smilie18]
Сори ФОРС , ама има големи снимачи и разбирачи в тая държава .Аз спирам до тук.
Успех в продажбата с камерата.

Автор: GMir   
Дата:   28-03-10 15:40

амza триста лева взимаш обаче те подвъртат и развъртат най малко 3 дена- нишан/че и ако има коч и специално на коча да се снима рязането на главата, къна, ходенето до джамията и накрая сватба. кючеции хора на улицата ляно време на праха или в дъжда и после в ресторанта се бутат поне 5 камерджии да снимат едно и също. Че сейбията ти казал всичкото на 4 часа краен материал, а през останалото време да се правиш че снимаш![smilie5]сядане няма.
И после клип обложки двд с снимки, Вече четвърта година не съм стъпял /имах неблагоразумието да снимам няколко цигански сватби /и повече няма да снимам в махлата такива адети. Нека има и хляб и работа за такива фукари камерджии като тебе, дето се казва само и само да са в играта[thankyou]

Публикацията е редактирана (28-03-10 19:20)

Дата:   28-03-10 16:27

Благодаря на всички край на темата писнахте ми всички ЧАО

Дата:   28-03-10 19:27

[smile] [smile] [smile]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР