Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фото базар - Видео техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Купувам видеокамера Canon HV20 или HV30 !
Автор: ANONIMNIQ   
Дата:   23-08-10 13:39

Купувам някой от тези два модела - HV20 или HV30
Разполагам с ограничен бюджет, така, че моля да ми пишат хора, които наистина желаят да ми продадат камерата в рамките на бюджета ми.
Давам 600 лв. за някой от двата модела.
Единственото ми изискване е камерата и батерията да бъдат изрядни и камерата да не е изтървана или удряна.
Ще съм изключително благодарен, ако някой се отзове на обявата ми!
Можете да ми пишете тук или на лични, както и на email: geopehlivanov@gmail.com
Давам и телефон за връзка при поискване.
Очаквам предложения :)

Отговори на това съобщение
 Re: Купувам видеокамера Canon HV20 или HV30
Дата:   23-08-10 13:40

Забравих да отбележа - желателно е да бъде PAL модел. [smilie24]

Автор: opepi   
Дата:   24-08-10 12:49

тази камера струва 2000 лева в техномаркет. кой ще ти я даде за 600? по-добре си избери друг модел, който да ти съответства на бюджета. например SONY HC-3 не е никак лоша камерка.

Дата:   24-08-10 13:04

Не карам никой да ми продава такава камера насила.
Трябва ми точно такъв модел, това са ми възможностите, с тези пари разполагам.
HV20 е модел от преди 3 години. Аз не искам чисто нова, наскоро купувана или още в гаранция камера.
Най-новия модел от тази серия - HV40 излиза около 1000 лева, ако се поръча от Щатите... сигурен съм, че по-старите модели съшо могат да се намерят и на по-добри цени, от тези в повечето онлайн магазини.
До сега получих няколко оферти за други модели камери - но просто това е камерата, която търся.
Пак казвам - никой не карам да ми продава такава камера насила.
По въпроса с цената - достатъчно примери има във форума с техника, която се застоява с месеци, защото продавача иска да и вземе по-висока цена... и в края на крайщата е принуден да сваля, ако иска да я продаде.
Аз си давам цената - който иска, ще ме потърси.

Автор: playan   
Дата:   24-08-10 13:42

Човек, аз също имам HV30, която е единствената в света за 600лв съвсем нова, тъй като я взех от софиянец рок-фен тийнейджър, на когото му трябваха спешно пари за концерта на AC/DC пролетта. Просто шанс.
Провери ebay на всяка държава и няма да намериш модела за под 1000-1200лв според валутните курсове, ако ще да е и трета ръка. Все пак това е камкордер No.1 на 2008 и притежава всичко, което е при камерите от полупрофесионалния клас от $1800.
Наистина или се пренасочи към друга марка и модел (вече има доста които са по-добри!), или изчакай да си актуализираш бюджета.

Публикацията е редактирана (24-08-10 13:43)

Дата:   24-08-10 13:52

Не съм казал, че задължително ще е HV30... може да е и по-стария модел - HV20.
Виждал съм обява за HV30 и то точно за 600лв. но обявата е изтекла вече.. от преди 3-4 месеца е. Нямам намерение да доказвам нищо с това.
Тук в този форум има обява за HV20 на човек, който от 1100 лв е свалил цената на 800 преди месец... и може би още не е продадена. Мисля, че който иска да продава, сам може да реши за колко е готов да го направи. Не сме малки деца тук (надявам се) и всеки има глава на раменете.
Между другото - проверявал съм по чуждите сайтове... не ми се иска сега тук да публикувам линкове и т.н. но ето един бърз пример - HV20 втора ръка се предлага и по $450:
http://www.amazon.com/gp/offer-listing/B000MUV6BA/ref=dp_olp_used?ie=UTF8&condition=used

Дата:   24-08-10 16:22

Не давай за пример американските версии на ebay и amazon, тъй като действително изгодните им оферти при влизането на стоката в БГ ще нарастнат драстично след митническо облагане върху цената на камерата И ЦЕНАТА НА ТРАНСПОРТА, после всичко това се облага с ДДС. Равносметката е ясна...

Дата:   24-08-10 17:08

Е, то ако трябва и от UK мога да дам примери:

Тук

и Тук

а вероятно могат да се намерят и други оферти. Моята цел е да си намеря нещо от България.
[smilie24]

Дата:   24-08-10 18:47

Ама това са търгове, т.е. цените са временни! Виж крайните им цени при приключване на търговете и ще се увериш че ще бъдат съвсем други! Но дори минималните начални цени пак излизат над 700 лева (британският паунд се купува и конвертира днес на 1GBP = 2.4494лв).
Забравих - освен това прибави още поне 60-ина лева за доставка до БГ.

Публикацията е редактирана (24-08-10 18:48)

Автор: канювигй   
Дата:   24-08-10 21:47

Първо
Доставката да България е 1 паунд на килограм чрез фирмата Ипреса. И
Второ
Курса на паунда е 2.387200 днес.
Успех

Дата:   24-08-10 22:03

Всеки британски селър ползва според статута на eBay услугите на Royal Mail (AirSure и др.), а относно курса на паунда: абсолютно всеки ден следя курса му, дори от предния ден за следващия по медиите, но никой, никъде и по никакъв начин няма да ти обърне дадената сума по фиксирания курс на БНБ!!! Този официален фиксинг касае международни икономически действия, договори и спогодби. Хайде иди в която и да е банка да закупиш паунди, пък после напиши най-коректно на колко си ги взел...

Публикацията е редактирана (24-08-10 22:06)

Дата:   24-08-10 22:36

Aз пък искам Порше модел 911. И понеже моделът е стар, предлагам за него 600 лева. Съжалявам ако изглежда малко, но толкова ми е бюджета. Моля не ми предлагайте други коли, твърдо съм решил да карам само Порше. Освен това в ebay видях че има Поршета дори за 1$. Хайде, предлагайте преди да съм го купил оттам, знам че сте закъсали за пари.

[smilie18]

Дата:   24-08-10 22:43

В този форум май е пълно само с хора, които се чудят как и с кой да се заяждат.
Моля, хора които нямат какво да кажат по темата и/или не предлагат търсения от мен модел камера да не пишат в тази тема!
opepi - ако трябва няма да имам камера, но няма да си купя нещо, което няма да върши работа за нуждите ми. Ако не можеш да предложиш това, което търся ... или предлаганата от мен сума ти се струва смешно малка - тогава просто те моля да не пишеш в темата!

Дата:   25-08-10 00:58

Добре, няма да пиша в темата. Обаче къде да си пусна обявата за Поршето?

Дата:   25-08-10 09:08

http://www.yazon.hit.bg/page2.html
Пак провери къде се обменя паунда и каква цена....
Значи долара може да се обменя на една цена близка до фиксинга на БНБ а паунда не ...???
Така ли ?!
Второ . Момчето знае как върви пазара и ще си намери добра камера или някой ще му продаде на добра цена или си намери приятел да му докара от Щатите или чрез фирма за доставки от англ. е бей.
Евала,че знае да си отстоява мнението.
Който търси намира.Много лошо е че някой знае как се котират цените и изведнъж ама то ще ти излезе на такава цена ама то това ама това онова...
Всеки му пречи и т. нат.
Успех!
Темата е изчерпана относно пречене и коментари !
Ако някой може да предложи нещо или помогни да го направи а не да го обърква и СЕКИРА!
Успех!!![shtrak]

Дата:   25-08-10 09:55

"Значи долара може да се обменя на една цена близка до фиксинга на БНБ а паунда не ...???
Така ли ?!"

Да, точно така е, представи си!!! Паундът като най-силна валута на международния пазар винаги (поне в БГ) е с разлика от +/- 5-7 стонинки от фиксинга! Остави тези твои интернетски доводи, а както ти писах, иди в която и да е банка и си купи 1 паунд, сетне сканирай документа и го пусни тук да видят всички! И недей точно ти обърквай момчето!!! Хвърляш го в нереалности, които ще го карат само да чака и да си губи времето така. Никой или поне най-малко аз съм против това той да извади късмет и шанс да си намери каквото иска на цената която иска. Напротив, това че му казваме истината и реалната ситуация, поне според мен надали е грешният подход. Още повече както разбирам, аз съм единственият, който реално е бил в ситуация ТОЧНО като неговата, а ти не усещаш ли че го мяташ в заблуда, в която впрочем ти самият си се оплел?!? М/у другото, ти с какво снимаш?

Публикацията е редактирана (25-08-10 10:01)

Дата:   26-08-10 09:06

Ето, имаш 1 ден време да се свържеш с продавача дали ще е съгласен да ти я прати до България и на каква транспортна такса:

текст

Прочети внимателно описанието на продавача!!!

Публикацията е редактирана (26-08-10 09:07)

Дата:   26-08-10 11:13

Мерси. Писах му, ще видим какво ще ми отговори. В инфото е писал, че праща в границите на UK, но пък може и да направи компромис. [smilie24]

Дата:   26-08-10 11:29

Момче обикновенно не си губя времето по форими но за теб ще направя изключение
Фирмата която доставя от Англия е
http://www.empresa.forumi-bg.com/
и досега аз и мой приятели сме я ползвали за десетки доставки.
Рядко се съгласяват за доставка извън Анлия ебей търговците.

Дата:   26-08-10 15:11

Аз лично съм закупувал почти всяка стока от UK селъри, които изрично отбелязват "UK bidders only"!!! След дипломация, висок положителен рейтинг (който ми е натрупан точно от UK търговци!) и гарантирана лоялност нещата се случват.

Публикацията е редактирана (26-08-10 15:12)

Re: Купувам видеокамера Canon HV20 или HV30 - 730 лв.
Дата:   27-08-10 19:28

Давам 730лв. [smilie24]

Публикацията е редактирана (29-08-10 13:01)

Автор: orakk   
Дата:   28-08-10 09:12

не вдигай мизата .. камера ще изкочи... но все още тоя човек не е прочел обявата ти.. изчакай.. пиши и в други форуми...пиши на всякъде къде се продават подобни неща...[beer]

Дата:   28-08-10 10:30

Благодаря ти за съвета! Това всъщност е максимума, който мога да дам.
Бях си заделил някой лев и за статив, но реших да дам всичко за камера... пък дано намеря продавач! :)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР