Автор: prism
Дата: 10-08-10 00:10
Мой приятел ме помоли да пусна обявата и тук, тъй като е спешно.
Става дума за компактна SD видеокамера Samsung SMX-F34BP, черна на цвят. Като ТАЗИ тук.
Накратко за модела - стандартна резолюция, мощен светъл варио обектив SCHNEIDER(34-кратно приближение без софтуерно интелигентно хахо-хихи), 16 GB вградена памет, 2,7" TFT дисплей. Личните ми впечатления са подчертано положителни - има си ръчни настройки, а картинката е адекватна на цената.
Накратко и за камерата, която с общи усилия опитваме да продадем (защо - ще стане ясно малко по-долу): купена е през август 2009г, има си гаранция до същото време на 2011г, използвана е изключително малко (нещо тип 3 до 4 часа заедно с разучаването на функциите) преди да отиде в шкафа в очакване на по-добри дни, на външен вид е неразличима от нова и си има пълна окомплектовка - книжки, кабели, кутии, прочее глупости. Намира се в София.
Като е толкова хубава, защо искаме да я продадем (при това спешно)? Ами, идва SPIRIT of Burgas и са необходими средства. Освен това, няма да е лошо най-накрая някой да ползва камерката пълноценно.
ЦЕНА на цялото удоволствие: 250 български лъва с възможен коментар, естествено
Къде да се пазарите? НЕ и в тази тема, НЕ и на ЛС Аз съм само посредник, а и работата ми не позволява да наглеждам форума. Ето ви телефон за контакти и допълнителна информация:
0895-43-76-00 // търсете Владимир
|
|